ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κεντρικό πρόσωπο ο Πάλμα στην Ονδούρα: “Ενθουσιασμένος από το γκολ με τον Άρη, φτάνει στο Μαϊάμι”

Εκτενές ρεπορτάζ αφιερώνουν στην άφιξη του Λουίς Πάλμα στην Ονδούρα. Ο επιθετικός του Άρη είναι το κεντρικό πρόσωπο στην πατρίδα του, ειδικά μετά το γκολ που πέτυχε την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό.

Όπως αναφερει η diez: “Η Εθνική Ονδούρας έχει μόνο λίγες ώρες για να φτάσει στο έδαφος της Βόρειας Αμερικής, όπου θα αντιμετωπίσει τα δύο φιλικά της με τις ομάδες της Αργεντινής την ερχόμενη Παρασκευή στις 18:00 και την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου με τη Γουατεμάλα.

Ο Ντιέγκο Βάσκεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του μια ομάδα ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο εξωτερικό, ανάμεσά τους ξεχωρίζει ο Λουίς Πάλμα , ο οποίος αγωνίζεται στον Άρη Θεσσαλονίκης. Ο « Μπίτσο » είναι η τελευταία προσθήκη στην εθνική ομάδα της Ονδούρας, αφού οι υπόλοιποι εντάχθηκαν στην Ονδούρα και πήγε απευθείας στο Μαϊάμι”.

Στη συνέχεια τονίζεται ότι: “Σε βορειοαμερικανικό έδαφος έφτασε απόψε ο Πάλμα και αύριο θα ενταχθεί στην Εθνική, φτάνοντας στις 18:00 στο Μαϊάμι. Βρήκε την ευκαιρία να επισκεφτεί την οικογένειά του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο επιθετικός έφτασε με ενθουσιασμό, αφού σημείωσε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του με 2-1 στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπου αγωνίζονται οι Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Λουίς Πάλμα θα είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που θα πραγματοποιήσει μόνο μία προπόνηση πριν από τον πρώτο φιλικό αγώνα με την Αργεντινή. Αυτή η προετοιμασία θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Μαϊάμι Γιουνάιτεντ , την ερχόμενη Πέμπτη στις 6:00 το απόγευμα”.

To Top