ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κεντρικό πρόσωπο στο ΣΕΦ σήμερα ο Τολιόπουλος

Ο Βασίλης Τολιόπουλος επιστρέφει σήμερα στο ΣΕΦ ως αντίπαλος του Ολυμπιακού μετά από 3,5 χρόνια, όντας πλέον παίκτης του Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Σε αυτό το διάστημα παρουσίας του στους «ερυθρόλευκους» δεν πήρε τις ευκαιρίες που ήθελε, γεγονός που αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους της μεταγραφής του στον Άρη.

Στους «κιτρινόμαυρους» δείχνει πως έχει προσαρμοστεί σε μεγάλο βαθμό, έχει βρει τον ρόλο του και τον χρόνο που χρειάζεται για να δείξει το ταλέντο του. Σε πέντε αγώνες με τον Άρη ο 22χρονος γκαρντ έχει 6,2 πόντους με 43% στο τρίποντο και 1 ασίστ κατά μέσο όρο, παρουσιάζοντας αγωνιστική άνοδο παιχνίδι με παιχνίδι και αποκτώντας την αυτοπεποίθηση που έψαχνε να βρει στην προηγούμενη ομάδα του.

Για τον Τολιόπουλο αποτελεί ένα ιδιαίτερο παιχνίδι το σημερινό, καθώς επιστρέφει στο γήπεδο, όπου βρισκόταν τα προηγούμενα 3,5 χρόνια. Χωρίς συναισθηματισμούς, σαφώς θα θέλει να αποδείξει πως κακώς δεν τον εμπιστεύτηκαν εκεί, κάτι που κάνει τώρα ο Άρης και προς το παρόν φαίνεται πως βγαίνουν και οι δύο πλευρές κερδισμένες.

To Top