ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Κεραυνοί” Κλεόπα: «Πήρε ένα Ρύσιο με… αρουραίους, έριξε λεφτά και το έκανε σύγχρονο ο Καρυπίδης! Άδικο να πληρώνει παλιά χρέη”

O Λάκης Κλεόπας, πρόεδρος εκκαθαριστής της παλιάς χρεωκοπημένης ΠΑΕ Άρης αναφέρθηκε στον Θόδωρο Καρυπίδη και σε ό,τι καλείται να πληρώσει από… αμαρτίες του παρελθόντος.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7 FM:

Αρχικά για την υπόθεση Οριόλ ανέφερε: “Μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό το 1.100.000 ευρώ που χρεώθηκε στην νέα ΠΑΕ, δεν έχω σπουδάσει νομικά, έχω σπουδάσει οικονομικά αλλά δεν καταλαβαίνω πως έγινε αυτό. Είναι τρομερό πλήγμα για τον Άρη, τρομερό πλήγμα για τον Καρυπίδη. Δεν είναι δυνατόν να καλείται να πληρώσει ένα νέο ΑΦΜ το ποσό αυτό πάνω από το 20% του μετοχικού κεφαλαίου του, χωρίς να φταίει! Είναι άδικο Όταν αποφασίστηκε να γίνει η εκκαθάριση όλοι οι πρόεδροι ήταν εναντίων γιατί τα βάρη θα έπεφταν επάνω τους. Θυμάμαι ότι σε ένα δικαστήριο ένας πρώην πρόεδρος έκανε λεκτική επίθεση σε εμένα γιατί ανέλαβα την συγκεκριμένη ευθύνη. Ο μόνος που με βοήθησε ήταν ο κ. Γράντας, κανένας άλλος. Στήριξε και ηθικά και οικονομικά”.

Για την εκκαθάριση και το Ρύσιο: “Η εκκαθάριση θα είχε λήξει αν δεν ήταν το Ρύσιο. Δεν έχει καμία σχέση η εκκαθάριση με τα παλιά χρέη, όπως διαβεβαιώνουν οι νομικοί που είναι άριστοι με το θέμα αυτό. Λογιστικά, οικονομικά έχουμε τον τελικό απολογισμό, αλλά δεν μπορεί να τελειώσει η εκκαθάριση γιατί το Ρύσιο είναι στο όνομα της παλιάς ΠΑΕ. Το θέμα είναι με το ΙΚΑ, το δημόσιο, δεν φταίει ο Άρης. Eγώ μίλησα με τον κ.Καρυπίδη. Ως παλιά ΠΑΕ έχουμε παραχωρήσει το γήπεδο και το κτήριο του Ρυσίου με χρησιδάνειο, δηλαδή να πληρώνει ρεύμα και νερό. Το θέμα είναι ότι και τις επενδύσεις που κάνει ο Καρυπίδης δεν μπορεί να τις διαχειριστεί μέχρι να πάρει ο ίδιος το Νέο Ρύσιο. Όταν ανέλαβε ο Καρυπίδης είχε αρουραίους στο Ρύσιο και τώρα έχουν γίνει σπουδαία πράγματα, έπεσαν χρήματα, αλλά αυτό δεν τον νοιάζει, τον νοιάζει να δοθούν τα εφόδια στην ομάδα”.

Για το θέμα Οριόλ και τα διαρκείας: “Είμαστε πάρα πολύ Αρειανοί, εγώ σκέφτηκα να κάνω έναν έρανο, να δώσει από ένα ευρώ ο κάθε Αρειανός να μαζέψουμε το ένα εκατομμύριο. Το είπα αυτό στον Καρυπίδη και μου αρνήθηκε, μου είπε ότι θα το καλύψει μόνος του, ότι θα βρει λύσει. Πλέον το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει σταθερότητα. Βγήκαμε φέτος τρίτοι, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι”.

Για το αν τον θυμώμουν όλα αυτά που γίνονται: “Με θυμόμουν πάρα πολύ όλα αυτά, δεν ξέρω για ποιον λόγο γίνονται. Με τον Άρη ασχολήθηκε μόνο με τον Μενέλαο Χατζηγεωργίου. Πρέπει όλοι οι Αρειανοί να στηρίξουμε την ομάδα”.

To Top