Κερδίζει έδαφος ο Γιαζάλντε της Μπράγκα!

Ο Αρης κυνηγά τις τελευταίες ώρες να κλείσει τον επιθετικό που θα κληθεί να ενισχύσει την κιτρινόμαυρη επίθεση. Η τρίτη περίπτωση μετά τους Άλαν Κάρντεκ και Χαμντί Σαλίχι είναι αυτή του Γιαζάλντε Γκόμεζ Πίντο, η οποία κερδίζει σημαντικό έδαφος στις προτιμήσεις των κίτρινων.

Ο Πορτογάλος επιθετικός ποδοσφαιριστής είναι 24 ετών (γεννημένος στις 21/9/1988 στη Βίλα Ντο Κόντε) , ανήκει στη Μπράγκα, όμως δίδεται συνεχώς δανεικός σε άλλες ομάδες, με τελευταίο σταθμό τη Ρίο Αβε, με την οποία πέρυσι είχε 26 συμμετοχές και 8 γκολ.

Εχει αγωνιστεί ακόμη σε Ολιανένσε, Βαρζίμ και φυσικά στη Μπράγκα.

Η περίπτωσή του είναι προσιτή και ήδη έχει κερδίσει σημαντικό έδαφος σε σχέση με τις περιπτώσεις των Κάρντεκ (ήταν από την αρχή εξαιρετικά δύσκολη) και Σαλίχι. Ο Γιαζάλντε εφόσον τελικά κλείσει θα έρθει ως δανεικός.

Όπως ενημερώσαμε σε άλλο ρεπορτάζ ο Αρης εξετάζει πέρα από την περίπτωση του Κάρντεκ και τον Αλβανό, Χαμντί Σαλίχι.  Είναι διεθνής με την Εθνική Αλβανίας, μετρώντας 38 συμμετοχές και 9 γκολ. Έχει περάσει και από τον Πανιώνιο την περίοδο 2004-05, όταν ήταν 20 ετών, αλλά έπαιξε μόλις έξι παιχνίδια.

To Top