Κερδίζει αγώνες και εντυπώσεις. Ώρα να «κερδίσει» και τον κόσμο του

 
Ο Πέτρος Πασσαλής γράφει στο blog για την νέα αγωνιστική σελίδα στην πορεία του Άρη… «Εφόσον οι ποδοσφαιριστές του Άρη συνεχίσουν να αγωνίζονται με την ίδια διάθεση, η πορεία τους στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος θα σβήσει την άσχημη εικόνα των αγώνων που προηγήθηκαν. Το μεγαλύτερο κίνητρο είναι να οδηγήσουν τον Άρη στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος και να ξαναφέρουν τον απογοητευμένο κόσμο στο Κλεάνθης Βικελίδης…» τονίζει μεταξύ άλλων.
 

«Καλό υπόλοιπο ημέρας…

H δέκατη ένατη αγωνιστική πέρασε στην ιστορία. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε το σερί νικών που τον φέρνει στη θέση του οδηγού έχοντας ως μοναδικό αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Οι ήττες του Ατρόμητου και της Ξάνθης αποτελούν καλά νέα για την ομάδα του ΑΡΗ γιατί δεν αρκεί μονό να κερδίζει ο ΑΡΗΣ αλλά πρέπει να χάνουν και οι ομάδες που προπορεύονται.

Θετικό σημάδι ότι έπειτα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η αγωνιστική εικόνα του ΑΡΗ είναι καλή. Παρά το ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ και στα δύο τελευταία παιχνίδια με Δόξα Δράμας και Λεβαδειακό οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ κατάφεραν και ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις των αναμετρήσεων και κέρδισαν έξι βαθμούς. Είναι πολύ σημαντικό το κέρδος για τους ποδοσφαιριστές και για τον καινούργιο προπονητή. Η διάθεση για να παίξουν ποδόσφαιρο είναι εμφανής σε όλες τις κινήσεις των παιχτών εντός του αγωνιστικού χώρου. Δεν έχει σημασία το ότι οι δύο νίκες σημειώθηκαν ενάντια σε δύο ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Σημασία έχει η διάθεση, η πίστη για ανατροπή και το ομαδικό πνεύμα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές. Μακάρι η συνέχεια να είναι ανάλογη και στα θεωρητικά δυσκολότερα παιχνίδια που υπάρχουν στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις ομάδες που βρίσκονται από την τρίτη θέση της βαθμολογίας μέχρι και την ένατη. Εφόσον οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ συνεχίσουν να αγωνίζονται με την ίδια διάθεση η πορεία τους στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος θα σβήσει την άσχημη εικόνα των αγώνων που προηγήθηκαν. Το μεγαλύτερο κίνητρο είναι να οδηγήσουν τον ΑΡΗ στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος και να ξαναφέρουν τον απογοητευμένο κόσμο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Το επόμενο παιχνίδι εναντίον της Ξάνθης είναι πολύ σημαντικό. Η Ξάνθη διαθέτει μία καλή ομάδα με αγωνιστικό προσανατολισμό. Έχει καλή αμυντική συμπεριφορά και ποδοσφαιριστές με ποιότητα στην μεσοεπιθετική της γραμμή που είναι πολύ καλοί στο ένας εναντίον ενός.

Το αποτέλεσμα του αγώνα θα εξαρτηθεί περισσότερο από την απόδοση του ΑΡΗ και λιγότερο από της Ξάνθης που έχει σταθερή αγωνιστική παρουσία χωρίς σκαμπανεβάσματα. Με τις δύο τελευταίες εμφανίσεις και κυρίως με την παρουσία τους στο παιχνίδι εναντίον του Λεβαδειακού οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ έδειξαν ότι έχουν δυνατότητες. Το ερωτηματικό πλέον είναι αν θα μπορέσουν να διατηρήσουν σε υψηλό επίπεδο την απόδοση τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η συνέπεια και η διάρκεια είναι αυτή που καταξιώνει.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα να είστε όλοι καλά».

 

To Top