Κερδίζει θέσεις στο ντραφτ ο Βεζένκοφ! Βρίσκεται στο Νο32 και… συνεχίζει!

Στο Νο32 (ως επιλογή των Νικς που την παίρνουν οι Ρόκετς) βρίσκεται ο Σάσα Βεζένκοφ στο πιο πρόσφατο mock draft του πιο έγκυρου σάιτ για το ντραφτ του ΝΒΑ, Draft Express. Λίγες μέρες μετά την οριστικοποίηση ότι θα συμμετέχει στο ντραφτ, κέρδισε άλλες δύο θέσεις και όσο πλησιάζει η μέρα του ντραφτ είναι πολύ πιθανό ότι θα μπει και στον α’ γύρο.

Ο ηγέτης του φετινού Άρη βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι αυτό το καλοκαίρι. Καταρχήν μέχρι τότε προσπαθεί – και τα καταφέρνει περίφημα η αλήθεια είναι – να μείνει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Άρη. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ήδη η δήλωση συμμετοχής του στο ντραφτ του ΝΒΑ, υπάρχει ήδη η πρόταση για 4ετές συμβόλαιο από την Μπαρτσελόνα και το φιλολογικό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, το οποίο προς το παρόν δεν έχει εκφραστεί.

Μέσα σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η επιλογή παραμονής του παίκτη στον Άρη, ειδικά αν ευδοκιμήσει η προσπάθεια να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών ο επιχειρηματίας που έχει έδρα την Ελβετία… Ο Βεζένκοφ έχει συμβόλαιο με τους κίτρινους μέχρι το 2016, ρήτρα για την Ευρώπη στα 250.000 ευρώ και για το ΝΒΑ στα 500.000 δολάρια.

To Top