ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κερδίζει οικονομικά και «κοιτάει» τρίτη θέση

Με την παρουσία του στα πλέι οφ εξασφαλισμένη πλέον μέσω… CAS, ο Άρης είναι έτοιμος για τη «μάχη» της πρώτης τριάδας.

Λίγο πριν τη διεξαγωγή της τελευταίας στροφής της κανονικής περιόδου απέναντι στον Ολυμπιακό (6/3, 19:00), οι Κιτρινόμαυροι συγκεντρώνονται στον στόχο της Ευρώπης και το καλύτερο πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία.

Άπαντες στην ομάδα θέλουν τουλάχιστον την τρίτη θέση, προκειμένου να εξασφαλίσουν κατευθείαν ευρωπαϊκό εισιτήριο και να μην περιμένουν τι θα συμβεί στο Κύπελλο. Αυτός είναι και ο πιο ρεαλιστικός στόχος, καθώς το πρωτάθλημα μοιάζει να έχει κριθεί και η δεύτερη θέση αυτή την στιγμή απέχει 8 βαθμούς.

Φυσικά στη διαδιακασία των πλέι οφ όλα μπορούν να συμβούν και ο Άρης θα προσπαθήσει να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται. Σημαντική βέβαια θα είναι και η οικονομική ανάσα που θα λάβει από την παρουσία του σε αυτά, καθώς θα δώσει τέσσερα ντέρμπι.

Από τα έσοδα των εισιτηρίων μέχρι και το υπόλοιπο εμπορικό κομμάτι η ομάδα θα μπορέσει να αποταμιεύσει περισσότερα χρήματα, σε μια χρονιά που κι αυτή ταλαιπωρήθηκε λόγω των μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού.

Όπως και να έχει το κομμάτι των πλέι οφ θα αναλυθεί περισσότερο από την εβδομάδα που μας έρχεται, καθώς αυτή την στιγμή στον οργανισμό Άρη αυτό που προέχει είναι να κλείσει με θετικό τρόπο η κανονική περίοδος της Super League…

To Top