Κερδίζει πόντους ο Γουότκινς!

Ο Ντάριλ Γουότκινς ικανοποιεί με την παρουσία του στο παρκέ τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και όλα δείχνουν ότι αν έχει – τουλάχιστον – την ίδια απόδοση και στα επόμενα δύο φιλικά, θα κερδίσει το συμβόλαιό του.

Ο Αμερικανός σέντερ είχε καλή απόδοση σήμερα κόντρα στην Ακαντέμικ. Ξεκίνησε τον αγώνα, έπαιξε 34 λεπτά και έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις και στις δύο ρακέτες.

Βάσει των στατιστικών στοιχείων που έδωσαν οι διοργανωτές ο Γουότκινς είχε 3/4 βολές και 2/7 δίποντα. Μάζεψε όμως 11 ριμπάουντ και μοίρασε δύο ασίστ. Έκανε και πέντε λάθη, όμως ο Αλεξανδρής διαπιστώνει ότι είναι παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον αντίπαλο.

Συν τοις άλλοις, οι κίτρινοι δεν έχουν διαθέσιμα χρήματα για να βρουν κάποιον πιο ποιοτικό παίκτη από τον Γουότκινς. Χρήματα για να αποκτηθεί ο Ντάλιμπορ Μπάγκαριτς δεν υπάρχουν, αλλά και να υπήρχαν, αναρωτιέται κανείς αν ο Κροάτης σέντερ ταιριάζει σε αυτόν τον νεανικό Άρη που κυρίως τρέχει…

Αν ο Γουότκινς συνεχίσει να δείχνει την ίδια εικόνα και αύριο κόντρα στην Παρτιζάν (19.30) και το Σάββατο (16.00) κόντρα στην ΕΘΑ τότε με την επιστροφή της ομάδας από το Πράβετς, η ΚΑΕ θα ενεργοποιήσει το συμβόλαιό του με την εισήγηση του Αλεξανδρή.

To Top