Κερδίζει την Εϊμπάρ, το… ναυάγιο

Δε λέει να εξασφαλίσει την παραμονή η Χετάφε, όλο το… τρενάρει για πιο μετά. Απόψε, της παρουσιάζεται σημαντική ευκαιρία να ξεμπερδέψει, επικρατώντας της ουραγού Εϊμπάρ.

Γράφει ο Κώστας Φίλιος

Μάθε τα πάντα για το παιχνίδι stoiximan aviator εδώ

Η Χετάφε έκανε αίσθηση τα προηγούμενα χρόνια, με το πολύ σφιχτό στυλ ποδοσφαίρου της, με πρέσινγκ και αλληλοκάλυψη, έφτασε ακόμα και στο να παίζει στην Ευρώπη και στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ πέρσι, όπου αποκλείστηκε από την Ίντερ. Φέτος η σεζόν δεν εξελίχτηκε όπως θα ήθελε ο κόουτς Μπορδαλάς, αφού η ομάδα παλεύει για την παραμονή της και μετά την ήττα στην έδρα της Βιγιρεάλ κινδυνεύει άμεσα.

Το αποψινό ματς είναι το θεωρητικά πιο εύκολο να πάρει από τα εναπομείναντα και ουσιαστικά να εξασφαλίσει την παραμονή. Εντός είναι σχεδόν πάντα ανταγωνιστική, στα 12 πιο πρόσφατα δέχτηκε το πολύ ένα γκολ (2-6-4 σε αυτά). Περιόρισε σε ισοπαλία, μεταξύ άλλων τις Ρεάλ, Ατλέτικο.

Η Εϊμπάρ αναθάρρησε κερδίζοντας με 3-0 την Αλαβές, σταματώντας «μαύρο» σερί 5 ηττών. Βέβαια παραμένει στην τελευταία θέση με 26 βαθμούς, με τη 17η Βαγιαδολίδ να είναι στους 31, πραγματικά πολύ δύσκολο το έργο για το συγκρότημα του Μεντιλιμπάρ, στις 4 αγωνιστικές που απομένουν. Ιδιαίτερα αν δούμε και τις εκτός έδρας επιδόσεις του. Έχει να κερδίσει από τις 30 Νοεμβρίου, έκτοτε μετρά 0-4-8. Συνήθως… «ναυαγεί» όταν απομακρύνεται από το «Ιπουρούα».

Εκτίμηση: Θα στηρίξουμε την έδρα, δίνοντας περισσότερες πιθανότητες παραμονής στη Χετάφε και ο άσος του 2.20 θα μπει στις επιλογές μας.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για την Πριμέρα Ντιβιζιόν στο Foxbet

To Top