Κερ: «Δεν μας αναγνώριζα, σκέφτηκα να παραιτηθώ στο ημίχρονο»

Ο Στιβ Κερ τόνισε πως δεν ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο του Game 7 με τους Ρόκετς και ανέφερε πως σκέφτηκε μέχρι και να παραιτηθεί!

Σκέφτηκα να παραιτηθώ, αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη στο ημίχρονο! Μπήκα στα αποδυτήρια και δεν αναγνώριζα αυτή την ομάδα. Είμαστε μαζί 4 χρόνια και δεν μας αναγνώριζα, αλλά κάποιες φορές ξεχνάς πως είσαι στο Game 7 μιας σειράς και είσαι νευρικός.

Δεν ξέρω πως αλλιώς να το σχολιάσω, ήταν ένα περίεργο μισό. Ήξερα πόσο κουρασμένοι ήταν οι Ρόκετς. Ο τρόπος που παίζουν με τον Χάρντεν να τρέχει τόσο πολύ, είναι εξοντωτικό. Και μετά πρέπει να επιστρέψει και να μαρκάρει παίκτες όπως ο Κέβιν ή ο Στεφ. Είναι κουραστικό», σχολίασε ο τεχνικός των Ουόριορς για το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο η ομάδα του έχανε με 54-43, με τον Κερ να προσθέτει στη συνέχεια:

«Ο Χάρντεν είχε μεγάλο βάρος στους ώμους του. Θέλαμε να κρατήσουμε καλή την άμυνα μας και ήξερα ότι και εμείς θα βάλουμε σουτ. Έχουμε 4 All Stars και ίσως να έχουμε τρεις από τους καλύτερους σουτέρ της λίγκας. Ήξερα ότι θα σκοράρουμε».

To Top