Κερ: «Εμείς έχουμε τα δαχτυλίδια και θέλουμε κι άλλα»

Ο Στιβ Κερ υπογράμμισε πως οι Ουόριορς είναι στην ιδανική κατάσταση, έχοντας δύο δαχτυλίδια την τελευταία τριετία και τόνισε πως θέλουν ακόμα ένα και μπαίνουν με την ιδανική ψυχολογία στη σειρά με τους Χιούστον Ρόκετς.

Ο προπονητής των «πολεμιστών» μιλώντας για τους τελικούς της Δύσης με τις «ρουκέτες» σχολίασε πως δεν νιώθει άγχος, για το γεγονός πως οι Ρόκετς έχουν το πλεονέκτημα έδρας, αλλά και τη… δίψα των Τζέιμς Χάρντεν – Κρις Πολ.

«Μου αρέσει το πού βρισκόμαστε. Τα παιδιά μας έχουν δαχτυλίδια. Αυτή είναι η καλή θέση, για να βρίσκεται κανείς. Για εμένα, το πιο δύσκολο πρωτάθλημα είναι το πρώτο, τόσο για τον παίκτη ατομικά, όσο για την ομάδα, γιατί μέχρι τότε δεν γνωρίζεις με σιγουριά αν μπορείς να τα καταφέρεις», δήλωσε λίγο πριν από τους τελικούς της δυτικής περιφέρειας ο 53χρονος κόουτς και συμπλήρωσε:

«Μόλις πάρεις το πρώτο είναι αλλιώς. Μετά θέλεις το επόμενο, γιατί το συναίσθημα είναι απίστευτο. Μου αρέσει η θέση μας. Πηγαίνουμε στη σειρά γνωρίζοντας πως είμαστε η ομάδα που υπερασπίζεται τον τίτλο και πως έχουμε μερικά πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια. Πάμε να πάρουμε άλλο ένα. Είναι ωραίο το συναίσθημα, για να ξεκινήσουμε τη σειρά».

To Top