Κερ: Η αντίδραση στην είδηση ότι ο Τραμπ θα μιλήσει για ισότητα

Η είδηση ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει να δώσει ομιλία με θέμα την ισότητα και την ενότητα των φυλών έφερε την ειρωνική απάντηση του Στιβ Κερ μέσω twitter.

Οι ΗΠΑ βρίσκονται σε αναταραχή λόγω της δολοφονίας του αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικούς, οι διαδηλώσεις είναι συνεχείς. Ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει να μιλήσει για την ισότητα των φυλών. Και ο Στιβ Κερ απλώς δε μπορεί να συγκρατήσει το γέλιο του.

Ο προπονητής των Γουόριορς είναι απλώς ένας από τους πολλούς ανθρώπους του ΝΒΑ που βρίσκονται σε ανοιχτή κόντρα με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ λόγω όσων έχει υποστηρίξει. Η είδηση λοιπόν ότι ένας άνθρωπος που αντί να ενώνει τις ΗΠΑ έχει καταφέρει να τις διχάσει ακόμα περισσότερο έφερε και την αντίδραση του Κερ.

Ο προπονητής των Γουόριορς λοιπόν παρέθεσε στο twitter το άρθρο που έλεγε ότι ο Τραμπ σκοπεύει να μιλήσει στον αμερικανικό λαό για την ισότητα των φυλών και την ενότητα, γράφοντας στο twitter:

“ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!! Ο Λευκός Οίκος σκέφτεται να δώσει μία ομιλία ο Τραμπ για τις φυλές και την ενότητα”.

To Top