Κεσαπίδης στο PRESSARIS: “Στόχος δεν είναι οι τίτλοι, αλλά να παίξουν παιδιά στην πρώτη ομάδα”

Ο Ανδρέας Κεσαπίδης οδήγησε τον Άρη στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης. “Ποτισμένος” με το νέκταρ της επιτυχίας, ούτε… θόλωσε, ούτε άλλαξε κάποιον στόχο για την συγκεκριμένη ομάδα. Στόχος δεν είναι ούτε το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης, ούτε το πανελλήνιο στην Πάτρα, αλλά να μπορέσει αυτή η εφηβική ομάδα να δώσει παίκτες στην πρώτη ομάδα!

Μιλώντας στο PRESSARIS μίλησε αρχικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης: “Δεν το βλέπω ως εκδίκηση για την περσινή απώλεια του πρωταθλήματος. Κάναμε όλοι μια μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά και φάνηκε στο γήπεδο ότι δίκαια το κατέκτησαν τα παιδιά. Δεν ήταν εύκολο, εμείς το κάναμε να φανεί έτσι. Διαβάσαμε καλά το παιχνίδι, ήμασταν πιο έτοιμοι, πιο προετοιμασμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι”.

Για το πανελλήνιο της Πάτρας είπε πως “υπάρχει ξεκούραση για 2-3 μέρες, να χαρούμε αυτόν τον τίτλο και μετά μπαίνουμε στο γήπεδο για δουλειά, για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στόχος δεν είναι να κατακτήσουμε τίτλους, ούτε το πανελλήνιο, ούτε της Θεσσαλονίκης. Στόχος είναι να γίνονται οι παίκτες κάθε μέρα καλύτεροι για να μπορέσουν κάποια μέρα να παίξουν στο ανδρικό”.

Για την συνεργασία που έχει με τον Βαγγέλη Αγγέλου σε αυτό το κομμάτι απάντησε πως “είμαστε τυχεροί στον Άρη που υπάρχει ο κόουτς Αγγέλου, που δίνει μεγάλη σημασία σε αυτές τις ηλικίες. Λόγω της δικής του παρουσίας στην ομάδα οι παίκτες έχουν ακόμα ένα κίνητρο σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα, γιατί ξέρουν ότι μπορούν να γίνουν μέλη της ανδρικής ομάδας”.

 

To Top