ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κετσελίδης: “Άδικη η τεχνική στον κόουτς Γιαννάκη…”

Ο Γιώργος Κετσελίδης ήταν αυτός που μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και όχι ο Παναγιώτης Γιαννάκης, που αποβλήθηκε.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη είπε: “Η παρθενική μου εμφάνιση σαν χεντ κόουτς δεν συνοδεύτηκε από νίκη. Η τεχνική ποινή στον κόουτς Γιαννάκη ίσως να ήταν και άδικη, ειδικά η δεύτερη. Ήμουν πίσω του και είδα ότι έκανε το σταυρό του. Αυτό θεωρήθηκε σαν ειρωνεία. Επειδή είμαι και θρήσκος δεν θα συμφωνήσω με αυτή την εκδοχή” και συνέχισε: “Είναι δύσκολο για τους παίκτες όταν λείπει ο φυσικός τους ηγέτης, αυτός που τους εμπνέει, αλλά ενδεχομένως να λειτούργησε θετικά αυτό, να έδωσε ένα ξύπνημα στους παίκτες, ένα επιπλέον κίνητρο και καταφέραμε από το -17 να γυρίσουμε στους -3. Εκεί κάποιες χαμένες ελεύθερες βολές μας κόστισαν, όπως και δύο φάσεις μία σε άμυνα και μία στην επίθεση. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήρθαμε στο γήπεδο. Στο τέλος χάσαμε βολές, κάναμε και δύο λάθη συγκέντρωση και χάσαμε το παιχνίδι. Δεν αξίζαμε τη νίκη με βάση την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, αλλά την αξίζαμε με βάση την εικόνα του δευερου ημιχρόνου”.

Αναφέρθηκε στους παίκτες του Άρη λέγοντας πως “θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες του Άρη, που παραμένουν στο γήπεδο, συγκεντρωμένοι και εμφανίζουν εικόνα καλή ή κακή… Θέλω να τους πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια για την προσπάθεια που καταβάλουν όλο αυτό το διάστημα”.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ σχολίασε: “Μόλις ηρεμήσουμε, από αύριο το πρωί θα αρχίσουμε να προετοιμάζουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που έχει ξεχωριστή σημασία…”.

Για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό είπε: “Υπάρχει μια αλλαγή στο ιδιοκτησιακό. Ευχόμαστε να λυθούν τα προβλήματά μας και να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε μια καλύτερη εικόνα. Να μας φέρει η αλλαγή αυτή σε μια καλύτερη θέση”.

To Top