ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κετσελίδης: “Πέρασε το πνεύμα του Γιαννάκη, έχουμε στήσει ομάδα ικανή για πολλά”

Ο Γιώργος Κετσελίδης, άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη και μέλος του τεχνικού τιμ, μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για τον Άρη, τους παίκτες, τον κόσμο της ομάδας και το παιχνίδι της Τετάρτης.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για την καριέρα του:

Έχω πάρει τίτλους σε 3 χώρες και νομίζω είμαι ο μόνος Έλληνας που το έχει καταφέρει

Για τον Άρη:

Η φιλοσοφία είναι ότι ποτέ δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι και πάντα θα θέλουμε το κάτι παραπάνω, πιστεύουμε πολύ σε αυτήν την ομάδα που έχουμε στήσει. Μέχρι στιγμής είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι για την διάθεση που έχουν δείξει μέχρι τώρα οι παίκτες σε ένα πάρα πολύ βαρύ πρόγραμμα προετοιμασίας. Στα φιλικά δεν μπορέσαμε να πάρουμε το 100% των δυνατοτήτων των παιδιών γιατί ακόμα δεν ήταν έτοιμα όσων αφορά την αφομοίωση της φιλοσοφίας και της ομοιογένειας.

Με τον Π.Α.Ο.Κ πιστεύουμε ότι θα είμαστε 100% έτοιμοι. Θέλουμε πολύ την νίκη σε αυτό το παιχνίδι, είναι πάρα πολύ σημαντικό και έχουμε μπει όλοι μας στην φιλοσοφία ότι πρέπει να κερδίζουμε τον οποιονδήποτε, οπουδήποτε.

Για Μπένσον και Μπέλ:

Περιμένουμε τον Μπένσον σήμερα, θα είναι διαθέσιμος, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά από τον παίκτη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Μπελ είναι ποιο έτοιμος αλλά και πάλι δεν είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα που έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα. Παρ’ όλα αυτά τον είδα το Σάββατο στην προπόνηση και έμεινα και εγώ και ο Γιαννάκης πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση του. Σωματικά και φυσικά είναι έτοιμος. Είναι πάρα πολύ καλός στην άμυνα και απολύτως ομαδικός παίκτης.

Για το Άρης-Π.Α.Ο.Κ:

Όλος ο κόσμος ξέρει για αυτό το παιχνίδι. Έχουμε δώσει έμφαση στο να δώσουμε να καταλάβουν οι καινούριοι παίκτες και κυρίως οι ξένοι τι εστί αυτό το ντέρμπυ. Αυτήν την δουλειά έχουν αναλάβει και οι παλιότεροι παίκτες του Άρη.

Ο Π.Α.Ο.Κ είναι πάρα πολύ καλός αγωνιστικά, το πλεονέκτημα του είναι ότι όλοι οι παίκτες του είναι από την αρχή στην προετοιμασία και είναι πιο έτοιμη ομάδα και δεμένη. Για μένα όμως είναι λάθος που είναι τόσο έτοιμοι τόσο σύντομα.

Για τον Γιαννάκη:

Το «πνεύμα» του Παναγιώτη Γιαννάκη σχεδόν έχει περάσει στους παίκτες αλλά ακόμα δεν μπορώ να πω αν έχει περάσει 100%. Παρ’ όλα αυτά για όλους τους παίκτες είναι μεγάλη έμπνευση η παρουσία τους Γιαννάκη και έχουν αφομοιώσει την μαχητικότητα του. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα η συνεργασία με τον Γιαννάκη, κάθε στιγμή κερδίζω και δίνω πράγματα δίπλα σε αυτόν τον «θρύλο». Η συνεργασία μας είναι άψογη.

Για την ιστορική καταγωγή του:

Η καταγωγή μου είναι από την Κωνσταντινούπολη είμαι οι δεύτερη φουρνιά που εκδιώχθηκε από εκεί.

Για τον Άθηναίου:

Είναι μέλος της ομάδας μας ο Αθηναίου και υπολογίζεται κανονικά, οι υπόλοιπες λεπτομέρειες είναι του Γιάννη και της διοίκησης, εμείς τον υπολογίζουμε κανονικά.

Για τον κόσμο του Άρη:

Είναι υπέροχος ο κόσμος του Άρη, τον έχω ζήσει και παλιότερα σαν αντίπαλος. Ξέρω ότι με την βοήθεια του θα καταφέρουμε να βγάλουμε αληθινή την αισιοδοξία που νιώθω.

Για τον Πέτγουεϊ:

Τον υπολογίζουμε κανονικά τον ΠέτγουεΪ για την Τετάρτη, μπορεί να μην είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά με τον κόσμο του Άρη και την ατμόσφαιρα που δημιουργεί, οποιοσδήποτε μπορεί να ξεχάσει οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να έχει και να δώσει το 100% του εαυτού του.

To Top