Κεφτέδες με… Ψηφίδη!

Σάββατο βράδυ και το μενού περιλαμβάνει κεφτέδες! Καταλληλότερος για να τους δοκιμάσει, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Βασίλη Ψηφίδη, ο οποίος χρόνια τώρα ειδικεύεται στη συγκεκριμένη σπεσιαλιτέ.

Ο παλαίμαχος άσος του Άρη, ήρθε πριν από λίγες ημέρες από τις ΗΠΑ και στο περιθώριο της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Άρης Στεφανίδης, μίλησε στο novasports.gr:

«Κεφτέδες χωρίς Ψηφίδη δεν γίνεται! Είναι το προσωνύμιο που μου κόλλησαν εκείνη την εποχή και μου έμεινε. Από τότε, όπου γίνεται λόγος για κεφτέ στον Άρη, εννοούν τον Ψηφίδη. Και να σας πω κάτι; Είναι από τα γευστικότερα φαγητά».

Ο Βασίλης Ψηφίδης, θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη όλο το καλοκαίρι, όπως το συνηθίζει, μοιράζοντας τη ζωή του σε Αμερική και Ελλάδα. Θα έχει την ευκαιρία να δει γνωστούς και φίλους, συγγενικά του πρόσωπα και φυσικά να συζητήσει με τον αδερφό του, Γιάννη, όλα όσα βίωσε ο τελευταίος όντας πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης για τέσσερις περίπου μήνες.

«Για το θέμα της εμπειρίας του αδερφού μου στην προεδρία του Αρη, θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή», υποσχέθηκε ο Ψηφίδης.

Απολαύστε τον στη φωτό με το αγαπημένο του φαγητό ανά χείρας..

To Top