«Κηδεία» για τη Μίλαν, εύκολα η Νάπολι (videos)

Τη νίκη κόντρα στη Μίλαν πανηγύρισε η Σπέτσια με 2-1, χάρη σε τέρμα στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, με τον διαιτητή ωστόσο να… στερεί το γκολ στους «ροσονέρι» στιγμές νωρίτερα.

Μαντάρα τα έκανε ο διαιτητής του Μίλαν – Σπέτσια, με τους «ροσονέρι» να έχουν πολλά παράπονα από αυτόν. Συγκεκριμένα, ενώ το ματς ήταν στο 1-1 στις καθυστερήσεις, ο Μεσίας βρήκε δίχτυα, αλλά το τέρμα του δεν μέτρησε ποτέ, καθώς ο διαιτητής σφύριξε για φάουλ ελάχιστα νωρίτερα, ζητώντας συγνώμη από τους παίκτες για την απόφασή του να μην αφήσει το πλεονέκτημα. Έτσι, λίγα λεπτά μετά η Σπέτσια βρήκε την ευκαιρία και «χτύπησε», με τον Εμμάνουελ Γκιάσι να σκοράρει και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.

Την ίδια ώρα, η Νάπολι επικράτησε της Μπολόνια με σκορ 2-0, παραμένοντας στην 3η θέση της Serie A, 4 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε σε εντυπωσιακή βραδιά τον Ίρβινγκ Λοζάνο, ο οποίος βρήκε δίχτυα δύο φορές. Συγκεκριμένα, ο Μεξικάνος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό, έπειτα από ασίστ του Ελμάς, ενώ με την αρχή του 2ου ημιχρόνου (47′) ο 26χρονος «χτύπησε» για δεύτερη φορά, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

 

To Top