Κηφισιά: Έδωσε τα χέρια με τον Ντέιβιντ Νίλσεν

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δανία ο Ντέιβιντ Νίλσεν θα είναι ο διάδοχος του Γιάννη Αναστασίου στην Κηφισιά, με το «deal» να κλείνει οριστικά τα επόμενα 24ωρα.

Σε επιλογή προπονητή από το εξωτερικό οδηγείται η Κηφισιά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Δανία ο Ντέιβιντ Νίλσεν έχει συμφωνήσει σε όλα με το κλαμπ των Βορείων Προαστίων για να διαδεχθεί τον Γιάννη Αναστασίου και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να έχουμε τον «γάμο» με κάθε επισημότητα.

Ο 47χρονος Δανός τεχνικός έχει περάσει από Στρόμγκοντσετ (2014-15), Λίνγκμπι (2015-17) και από τον Οκτώβριο του 2017 έως το καλοκαίρι του 2022 ήταν στην Άαρχους, με την οποία σε 184 ματς είχε 75 νίκες, 49 ισοπαλίες και 60 ήττες. Ο Νίλσεν θα βγει για πρώτη φορά ως προπονητής από τη χώρα του, ενώ ως ποδοσφαιριστής είχε παίξει σε Γερμανία για τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και στην Αγγλία για τις Γκρίμπσι Τάουν, Γουίμπλετον και Νόριτς.

Ο Νίλσεν αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και θα επιστρέψει στους πάγκους μετά από 1,5 χρόνο. O 47χρονος κόουτς θα γίνει ο δεύτερος Δανός κόουτς που θα έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα μετά τον Όλε Σκόμποε που είχε περάσει από τον Άρη το 2003.

Η Κηφισιά εδώ και μερικά 24ωρα ήταν σε αναζήτηση προπονητή και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το μεσημέρι της Δευτέρας (4/12) υπήρξε και συνάντηση με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, όμως παρά την καλή διάθεση των δυο πλευρών δεν επήλθε συμφωνία. Η περίπτωση του πρώην κόουτς της ΑΕΚ Β’ δεν ήταν η μοναδική που «έπαιξε» από Ελλάδα, όμως εν τέλει οι νεοφώτιστοι κατέληξαν σε επιλογή προπονητή από το εξωτερικό.

To Top