Κηφισιά: Ανακοινώθηκε ο Μπράτσος

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον 46χρονο Έλληνα τεχνικό, Κώστα Μπράτσο, ο οποίος διαδέχεται τον Ντέιβιντ Νίλσεν.

Προπονητής της Κηφισιάς είναι με κάθε επισημότητα ο Κώστας Μπράτσος. Περίπου 24 ώρες μετά την αποχώρηση του Ντέιβιντ Νίλσεν, η ομάδα των Βορείων Προαστίων ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Έλληνα κόουτς.

O 46χρονος τεχνικός θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των νεοφώτιστων στο ματς με τον τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (14/2, 16:00). Ο Μπράτσος ήταν από το καλοκαίρι του 2020 μέχρι τον Νοέμβριο του 2023 εργαζόταν στον Βόλο, όπου δούλεψε ως βοηθός προπονητή και από υπηρεσιακός έγινε πρώτος τεχνικός. Συνολικά με τους Θεσσαλούς μέτρησε 22 νίκες, 19 ισοπαλίες και 35 ήττες.

Στο επιτελείο της Κηφισιάς ο Κώστας Μπράτσος φέρνει τον γυμναστή Τριαντάφυλλο Οικονόμου, τον βοηθό προπονητή Κωνσταντίνο Παρασκευόπουλο και τον επικεφαλής αναλυτή απόδοσης Γιάννη Αμανατίδη. Θυμίζουμε πως μετά από 2,5 χρόνια αποχώρησε από την ομάδα ο βοηθός προπονητή, Νώντας Κουτρομάνος.

To Top