Κηφισιά: Η πρώτη αποστολή του Νίλσεν

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ντέιβιντ Νίλσεν ανακοίνωσε την πρώτη του αποστολή.

Μια εβδομάδα μετά την έναρξη της συνεργασίας του με την Κηφισιά ο Ντέιβιντ Νίλσεν είναι έτοιμος για το πρώτο του ματς στον πάγκο των νεοφώτιστων. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (16/12. 17:30) στην Καισαριανή για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Superleague, ο οποίος θα είναι και ο πρώτος του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Ο Δανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νίκο Πέιο και στον Μοργκάν Σναϊντερλάν. Ο Έλληνας χαφ θα επιστρέψει στις προπονήσεις από την άλλη εβδομάδα και ο Γάλλος μέσος αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων τον Ιανουάριο μετά τον βαρύ τραυματισμό του στον τετρακέφαλο.

Η αποστολή της Κηφισιάς: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όουμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης, Νίκος Βαφέας, Αλμπέρτο Μποτία, Λοΐκ Λαντρ, Λούμορ Αγκμπενιένου, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Γιάννης Μασούρας, Λούκα Τσάπαν, Αντώνης Παπασάββας, Πάνος Πρίτσας, Φαμπιάν Αντούνες, Ίλιαν Ίλιεφ, Τζακ Ιπαλίμπο, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ανδρέας Τεττέι, Ματέους Σάντος, Τιεβί Μπιφουμά, Νικολάς Αντερέγκεν

To Top