Χωρίς κατηγορία

Κηφισιά – ΟΦΗ: Με VAR η ρεβάνς τους για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας

Μετά από αίτημα της γηπεδούχου Κηφισιάς η ρεβάνς με τον ΟΦΗ για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί με VAR και οι ορισμοί των διαιτητών θα ανακοινωθούν την Τρίτη (16/1).

Κανονικά με VAR θα διεξαχθεί η ρεβάνς της Κηφισιάς με τον ΟΦΗ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Μπορεί στους ορισμούς που ανακοίνωσε η ΕΠΟ να μην υπήρχαν διαιτητές VAR και AVAR, όμως αυτό έγινε εκ παραδρομής από πλευράς Ομοσπονδίας και την Τρίτη (16/1) αναμένεται να γίνουν γνωστά τα δυο ονόματα που θα προστεθούν στη διαιτητική ομάδα.

Για να υπάρξει VAR σε αυτόν τον γύρο του Κυπέλλου έπρεπε να γίνει σχετικό αίτημα από τις ομάδες, οι οποίες θα αναλάμβαναν και τα οικονομικά έξοδα. Ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων είχε κάνει το ανάλογο αίτημα από τον περασμένο Νοέμβριο.

Θυμίζουμε πως κανονικά VAR υπήρξε και στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων, στο πρώτο παιχνίδι μετά την απόλυση του Γιάννη Αναστασίου, στο οποίο οι Κρητικοί είχαν πάρει τη νίκη με 3-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης στην Καισαριανή θα είναι ο Μιχάλης Ματσούκας, με βοηθούς τον Μεϊντάνα και τον Κωνσταντίνου, ενώ τέταρτος θα είναι ο Βλάχος.

To Top