Κηφισιά-ΠΑΣ Γιάννινα: Πέντε γκολ και δύο «καθαρές» φάσεις μέχρι την ανάπαυλα με μόλις 15 επαφές στις αντίπαλες περιοχές! (videos)

Το πρώτο ημίχρονο της Καισαριανής όπου η Κηφισιά προηγήθηκε 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα διεκδικεί ήδη τον τίτλο του πιο «τρελού» 45λεπτου της κατηγορίας για την τρέχουσα σεζόν.

Τον τίτλο του πιο «χορταστικού» ημιχρόνου της σεζόν διεκδικεί αυτό που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην Καισαριανή, όπου η ανάπαυλα βρήκε την Κηφισιά να προηγείται του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-2.

Οι δύο ομάδες σκόραραν κατά.. ριπάς και την ίδια στιγμή αντιμετωπίζουν ανασταλτικά ζητήματα, καθώς βρήκαν πέντε φορές στόχο μέσα από το «κουτί» σε μόνο αθροιστικά 15 επαφές των 22 ποδοσφαιριστών στα εκατέρωθεν αντίπαλα καρέ (εννέα έκαναν οι της Κηφισιάς και έξι εκείνοι του ΠΑΣ)!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6΄με τον Οζέγκοβιτς, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 10′ με τον Ροσέρο αλλά 84 δευτερόλεπτα μετά (11′) ο Ματέους Σάντος «έγραψε» το 2-1.

Ο «Αγιαξ» της Ηπείρου» βρήκε εκ νέου δίχτυα στο 23′ με την κεφαλιά του Παντελάκη σε στατικό και έφερε ξανά τον αγώνα στα «ίσα», όμως η Κηφισιά πήρε για τρίτη φορά προβάδισμα στο 34′, όταν ο Μπιφουμά εκτέλεσε το φάουλ, ο Λαντρ έκανε το τακουνάκι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ετσι με 15 μόλις επαφές στις δύο περιοχές είδαμε πέντε γκολ και δύο μεγάλες φάσεις. Επί της ουσίας στις μισές φορές που κάποιος παίκτης ακούμπησε την μπάλα μέσα στα αντίπαλα καρέ ή την έστειλε στα δίχτυα ή απώλεσε μεγάλη ευκαιρία!

 

 

 

 

To Top