Κηφισιά: Σε δύσκολη θέση ο Αναστασίου

Όπως προκύπτει τις επόμενες ώρες θα υπάρξει ραντεβού ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Γιάννη Αναστασίου, με τον Έλληνα τεχνικό να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Θέμα προπονητή έχει ανοίξει στην Κηφισιά. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων επέστρεψε από τη διακοπή του Νοεμβρίου για τις εθνικές ομάδες με δυο άσχημα αποτελέσματα, καθώς ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης στην Καισαριανή με 3-1 και από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με 3-0, με αποτέλεσμα να κλείσει το πρώτο γύρο στην τελευταία θέση με οκτώ βαθμούς.

Τις τελευταίες ώρες προκύπτει πως τίθεται ζήτημα αλλαγής προπονητή στους νεοφώτιστους με τον Γιάννη Αναστασίου να βρίσκεται σε επισφαλή θέση. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ θα υπάρξει ένα ραντεβού ανάμεσα στη διοίκηση και τον πολύπειρο Έλληνα τεχνικό, στην οποία θα συζητηθεί το μέλλον της συνεργασία των δυο πλευρών.

Η συνάντηση αυτή θα γίνει δεδομένα πριν το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Καισαριανή το ερχόμενο Σάββατο (9/12, 17:30) και είναι ανοιχτό αν θα υπάρξουν εξελίξεις ακόμα και πριν από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (6/12, 17:30). Κατά μια πηγή μάλιστα οι δυο πλευρές είχαν μια πρώτη συζήτηση για αυτό το θέμα από την Κυριακή (3/12).

To Top