Κιελίνι: «Υπερβολική η τιμωρία του Σουάρες!»

Υπερβολική χαρακτήρισε ο Τζόρτζιο Κιελίνι την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Λουίς Σουάρες από τη ΦΙΦΑ.

Ο Ουρουγουανός τιμωρήθηκε με εννέα αγωνιστικές από τα ματς της Εθνικής του ομάδας, αποκλείστηκε από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για τέσσερις μήνες, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 100.000 φράγκων για τη δαγκωνιά στον Ιταλό αμυντικό.

Ο Κιελίνι σχολιάζοντας την απόφαση, τόνισε πως όχι μόνο δεν τρέφει κανένα μίσος για τον παίκτη της Λίβερπουλ, αλλά θεωρεί πως ο πέλεκυς της ΦΙΦΑ ήταν ιδιαίτερα βαρύς.

«Μέσα μου δεν υπάρχει κανένα συναίσθημα χαράς, εκδίκησης ή θυμού εναντίον του Σουάρες για ένα γεγονός που έλαβε χώρα στον αγωνιστικό χώρο και τελείωσε.

Το μόνο που μένει είναι απογοήτευση και θυμός για το αποτέλεσμα του αγώνα. Πλέον οι σκέψεις μου είναι με τον Λουίς και την οικογένειά του, που σίγουρα θα αντιμετωπίσει μία δύσκολη περίοδο.

Πάντα σέβομαι τις αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων, αλλά αυτή τη φορά πιστεύω πως η τιμωρία που του επιβλήθηκε ήταν υπερβολική.

Ελπίζω πως θα του επιτραπεί τουλάχιστον να είναι κοντά στους συμπαίκτες του στη συνέχεια της διοργάνωσης, γιατί τέτοιες τιμωρίες απομονώνουν έναν παίκτη», ανέφερε ο Ιταλός αμυντικός.

πηγή: novasports.gr

To Top