ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κιλαζίδου: «Να μας στηρίξουν όλοι στη φετινή προσπάθεια»

Η Χρύσα Κιλαζίδου έδωσε συνέντευξη στην ομάδα «ARIS Women Basketball CLUB» μετά το πρώτο φιλικό των γυναικών του Αρη με τον ΠΣ Ευκαρπίας.

Χρύσα φέτος θα είσαι μόνο στην γυναικεία ομάδα του Αρη για πρώτη φορά, πως σου φαίνεται αυτό;

«Είναι δυσάρεστο για μένα το ότι φέτος δεν θα παίξω με την ομάδα των νεανίδων, γιατί είμαι γεννηθείσα το 1997 και άλλαξαν οι κανονισμοί. Κανονικά θα ήταν η τελευταία χρονιά και θα ήθελα πάρα πολύ να βοηθήσω την ομάδα των νεανίδων του Αρη. Άρα από εδώ και πέρα συνεχίζω ως γυναίκα. Ελπίζω να έχουμε υγεία και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο στην Α2,όπου είναι η ομάδα».

Είσαι από τις πιο παλιές στην ομάδα, επτά χρόνια, πες μας τα συναισθήματα σου για αυτό.

«Είμαι πολύ περήφανη που είμαι επτά χρόνια σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, όπως είναι ο Αρης και συνεισφέρω όσο μπορώ. Χαίρομαι που φέτος η ομάδα θα έχει ένα πάρα πολύ καλό προπονητικό επιτελείο, αλλά και μια διοίκηση που μας στηρίζει και είναι δίπλα μας».

Πώς κύλησε η προετοιμασία αυτές τις μέρες;

«Ήταν επίπονες αυτές οι 20 μέρες της προετοιμασίας, με πολύ τρέξιμο και διπλές προπονήσεις. Αλλά ταυτόχρονα ήταν εποικοδομητικές και ευχάριστες μέρες και μας έδωσαν τις βάσεις για την αρχή του κυπέλλου Ελλάδας και του πρωταθλήματος της Α2».

Πες μας λίγα λόγια και για το φιλικό που μόλις τελείωσε.

«Το φιλικό ήταν με μια ομάδα από το Α΄ τοπικό Θεσσαλονίκης. Στην ουσία ήταν φιλικό για να αρχίσουμε να βρισκόμαστε μεταξύ μας. Τα πήγαμε αρκετά καλά και ανυπομονώ για την συνέχεια».

Η Χρύσα στο τέλος έκανε κάλεσμα για να έρθει ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα.

«Ελπίζουμε οι δικοί μας άνθρωποι και οι φίλαθλοι του Αρη να έρθουν στο γήπεδο, να στηρίξουν την φετινή προσπάθεια και να αγοράσουν μαζικά τα διαρκείας».

To Top