Κιλιάν Εμπαπέ: «Η Παρί είναι μία κορυφαία ομάδα και οικογένεια, δεν είναι ο Κιλιάν Σεν Ζερμέν» 

Ο Γάλλος σούπερσταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ, τοποθετήθηκε σχετικά με το νέο βίντεο που δημοσίευσε η ομάδα στο οποίο απουσιάζουν οι Μέσι, Νεϊμάρ και αφορά τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2023-24.
Θέση σχετικά με το βίντεο που δημοσίευσε η Παρί και αφορά τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, πήρε ο Κιλιάν Εμπαπέ μέσω instagram story στον λογαριασμό του.

Ο Γάλλος επιθετικός φαίνεται να είναι πρωταγωνιστής του βίντεο και όπως αναφέρει αυτό έγινε εν αγνοία του, δηλώνοντας πως δε συμφωνεί με το υλικό που έχει δημοσιευθεί.

Αυτό που έγραψε στο κείμενο το οποίο δημοσίευσε είναι:

«Μόλις συμμετείχα στην προβολή της εκστρατείας ανανέωσης του συλλόγου για την περίοδο 2023-2024. Σε καμία στιγμή δεν ενημερώθηκα για το περιεχόμενο της συνέντευξης με τον συνομιλητή μου. Έμοιαζε με μια βασική συνέντευξη κατά τη διάρκεια μιας ημέρας μάρκετινγκ του συλλόγου. Δεν συμφωνώ με αυτό το δημοσιευμένο βίντεο. Γι’ αυτό αγωνίζομαι για τα ατομικά δικαιώματα εικόνας. Η PSG είναι ένας μεγάλος σύλλογος και μια μεγάλη οικογένεια, αλλά σίγουρα δεν είναι ο Kylian Saint Germain», ήταν τα λόγια του Γάλλου διεθνή.

To Top