ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κινέζος και ο Λάνγκφορντ!

Στην Κίνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος είπε το “ναι” στην πρόταση των Shenzhen Leopards για διετή συνεργασία!

Μετά τον Άαρον Τζάκσον και τον Γιάννη Μπουρούση, ακόμη ένας παίκτης με πρωταγωνιστικό ρόλο στην EuroLeague θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα. Ο λόγος για τον Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος συμφώνησε με τους Shenzhen Leopards για διετή συνεργασία!

Ο πρώτος σκόρερ της EuroLeague την περσινή αγωνιστική περίοδο έλυσε πρώτα το συμβόλαιό του με την Ούνικς Καζάν (σ.σ.: δεσμευόταν για έναν ακόμη χρόνο) και κατόπιν έβαλε την υπογραφή του στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που του προσέφερε η κινεζική ομάδα. Έτσι, ένας ακόμη σταρ από τον ευρωπαϊκό χώρο θα αγωνιστεί στο CBA την επόμενη σεζόν.

Παρεμπιπτόντως, τη φανέλα των Shenzhen Leopards έχουν φορέσει στο παρελθόν -μεταξύ άλλων- οι Σέντρικ Σίμονς (2010), Τζος Ακονιόν (2010-’12), Τζέρεμι Λιν (2011), Μάρκους Χέισλιπ (2012-’13) και Μπόμπι Μπράουν (2013-’16).

Θυμίζουμε ότι το προηγούμενο διάστημα, το όνομα του Κιθ Λάνγκφορντ “έπαιξε” για αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, την ώρα που είχε προταθεί στον Παναθηναϊκό Superfoods. Το “τριφύλλι” είχε δείξει ενδιαφέρον για να τον κάνει δικό του, αλλά οι Σειρήνες της Κίνας που ήχησαν στα αυτιά του 33χρονου γκαρντ αρκούσαν για να τον στείλουν στην ασιατική χώρα.

Πηγή: sport24.gr

To Top