«Κινέζος» με 350.000 ευρώ ο Ιγκλέσιας

Στην Κίνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο μέσος του Ατρόμητου, Ματίας Ιγκλέσιας, αφού οι Κινέζοι αποφάσισαν να καταβάλουν τη ρήτρα των 350.000 που υπάρχει στο συμβόλαιο του με τον Ατρόμητο.

Στην Τσάνγκτσουν Γιατάι, λοιπόν, θα αγωνίζεται, πλέον, ο Ιγκλέσιας. Οι Κινέζοι αποφάσισαν να κάνουν πράξη το αίτημα του Ατρόμητου για καταβολή του buy out για τη μετακόμιση του παίκτη και έτσι ο Αργεντινός χαφ ετοιμάζει βαλίτσες για την Ασία.

Ο Ιγκλέσιας αναμένεται τις προσεχείς ώρες να ταξιδέψει στην Κύπρο, όπου προετοιμάζεται η κινεζική ομάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ. Και αν όλα πάνε καλά, στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που ΄χει «βασιλικές» αποδοχές

Ο Ιγκλέσιας αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο για 1+1 χρόνο με απολαβές 450.000 ευρώ ετησίως. Χρήματα που σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να του προσφέρει η ΑΕΚ που ενδιαφέρθηκε ζεστά για την περίπωση του.

Για όσους το αγνοούν, προπονητής στην Τσάνγκτσουν Γιατάι είναι ο παλιός άσος του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης, Τόζα Σάπουριτς.

 sentragoal.gr
To Top