ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κινδυνεύει να παίξει με δύο ξένους κόντρα στον Κολοσσό!

Ο Άρης θα πρέπει να κινηθεί πολύ άμεσα για να βρει τον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό στην περιφέρεια, διότι κινδυνεύει το Σάββατο να παραταχθεί στο παρκέ με δύο ξένους!

Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν ο Γουίλ Κάμινγκς, ο Τζάστιν Τζάκσον και ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς. Ο τελευταίος είναι αμφίβολο αν θα προλάβει να είναι παρών στον αγώνα με τον Κολοσσό. Έμεινε εκτός προπονήσεων χθες και επειδή η θλάση είναι σε πολύ ύπουλο σημείο (προσαγωγό), είναι δύσκολο να μπει και να παίξει μετά από αγωνιστική και προπονητική απραξία περισσότερο των δύο εβδομάδων.

Οι κίτρινοι κινδυνεύουν να παίξουν με τον Κολοσσό έχοντας στο ρόστερ τους μόνο τους Κάμινγκς και Τζάκσον! Είναι ένα παιχνίδι που αν κερδηθεί τότε “κλειδώνει” κατά 99% η κατάκτηση της τέταρτης θέσης.

Ο Δημήτρης Πρίφτης και η διοίκηση θα πρέπει άμεσα να προχωρήσουν στην επιλογή τους και να επιδιώξουν ο παίκτης να βρίσκεται στο Βενετόκλειο. Σαφώς και δεν θα είναι σε θέση να μπει και να κάνει τη διαφορά, γιατί θα μετράει μερικές προπονήσεις, αλλά θα υπάρχει ως μονάδα και αυτό είναι επίσης απαραίτητο.

To Top