ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κινείται πιο εντατικά, όχι βιαστικά στο μεταγραφικό μέτωπο

Πέρα από το θέμα Μποχωρίδη, υπάρχουν αρκετά μέτωπα ανοικτά για τον Άρη, που πλέον μπαίνει σε διαδικασία να κινηθεί πιο εντατικά, όχι όμως βιαστικά.

Δεν πρόκειται να παρεκκλίνουν η διοίκηση της ΚΑΕ και ο Βαγγέλης Αγγέλου από την απόφασή τους για ένα μπάτζετ ιδιαίτερα “μαζεμένο” και πρωταρχικό στόχο την επόμενη χρονιά την (νέα) αρχή της οικονομικής εξυγίανσης.

Οι κίτρινοι περιμένουν να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες μέρες και το θέμα της απόκτησης του Μάικαλ Κάιζερ, με τον οποίο οι συζητήσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Ο παίκτης παραμένει στην Ταϊβάν και αγωνίζεται με την ομάδα επιλέκτων του Καναδά στο 40ο Κύπελλο “Ουίλιαμς Τζόουνς”.

Οι κίτρινοι δεν εγκαταλείπουν την περίπτωση του Λάκι Τζόουνς. Όσο ο παίκτης δεν έχει κλείσει σε άλλη ομάδα, οι κίτρινοι θα κάνουν την προσπάθειά τους να τον αποκτήσουν, γιατί ο Αγγέλου τον θεωρεί κομβικό παίκτη στο “χτίσιμο” της νέας ομάδας του Άρη.

Παράλληλα αναζητούνται ένας ακόμα γκαρντ και ένας παίκτης ρακέτας, κυρίως να αγωνίζεται στη θέση “4” και εκεί οι επιλογές είναι πολύ συγκεκριμένες αφού η ομάδα ακόμα λειτουργεί υπό καθεστώς απαγορευτικού μεταγραφών.

To Top