Κινηματογραφική ληστεία στη Θεσσαλονίκη: Εμβόλισαν αυτοκίνητο για να το ληστέψουν

Άγνωστοι δράστες έκλεψαν χρήματα και ρούχα από δύο οχήματα κοντά σε εμπορικό κέντρο.

Κινηματογραφική ληστεία σημειώθηκε σήμερα, τρίτη, το πρωί στην περιοχή εμπορικού κέντρου στη δυτική θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή της γιαννιτσών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη σήμερα περίπου στις 10:00. οι 4 (σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες) δράστες, είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και χρησιμοποιώντας ιχ για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή, έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας άντρας από την κίνα, προκειμένου να το ακινητοποιήσουν,στη συνέχεια οι δράστες πήραν αρχικά ποσό περίπου 1.000 ευρώ από το αυτοκίνητο του άντρα, ενώ από άλλο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε γυναίκα συγγενής του πρώτου παθόντα, οι δράστες πήραν διάφορα ρούχα

Σημειώνεται ότι τα 4 άτομα παράτησαν στο σημείο το κλεμμένο ιχ και διέφυγαν με άλλο όχημα. σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κινηματογραφική ληστεία στη Θεσσαλονίκη -Προκάλεσαν ατύχημα και λήστεψαν 69χρονο

Κινηματογραφική ληστεία σε βάρος 69χρονου σημειώθηκε έξω από την Θεσσαλονίκη, όπου, όπως κατήγγειλε το θύμα, τρεις άγνωστοι, αφού προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα, τον ακινητοποίησαν, αρπάζοντας λεφτά, κοσμήματα και το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα την καταγγελία, ο 69χρονος ιδιοκτήτης εστιατορίου εκινείτο με το αυτοκίνητό του στην εθνική οδό Κουφαλίων – Χαλκηδόνας, όταν Ι.Χ. φορτηγό έπεσε πάνω του. Την ώρα εκείνη πετάχτηκαν τρεις άνδρες με καλυμμένα χαρακτηριστικά από τον φορτηγό και με χρήση σωματικής βίας, τράβηξαν τον επιχειρηματία από το όχημά του.

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος, οι δράστες άρπαξαν 1.300 ευρώ που είχε πάνω του και κοσμήματα, ενώ από το όχημά του, με το οποίο και εξαφανίστηκαν, πήραν άλλα 2.000 ευρώ.

Η υπόθεση ερευνάται από το ΑΤ Κουφαλίων.

To Top