Κιν για Λίβερπουλ: «Αν συνεχίσουν έτσι, θα κάνουν άλλα 30 χρόνια για πρωτάθλημα»

Ο Ρόι Κιν δεν χαρίστηκε στη Λίβερπουλ μετά τη συντριβή από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ρόι Κιν άσκησε δριμύτατη κριτική στη Λίβερπουλ για τη νοοτροπία της μετά τη βαριά ήττα με 4-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι, αποτέλεσμα που έφερε τους πρωταθλητές στο -10 από την κορυφή.

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατηγόρησε τον Γιούργκεν Κλοπ πως χρησιμοποιεί δικαιολογίες και τους παίκτες των «κόκκινων» πως χαλάρωσαν μετά τον περσινό τίτλο που κατέκτησαν δια περιπάτου.

«Στη Λίβερπουλ επικαλούνται συνέχεια δικαιολογίες. Ο Κλοπ είπε ότι ο Άλισον ίσως είχε άγχος, ενώ η Σίτι ήταν αυτή που της έλειπαν δύο από τους καλύτερους παίκτες της. Όλο δικαιολογίες είναι! Μην ξεχνάμε πως όταν έχασαν με 7-2 από την Άστον Βίλα ακόμη δεν είχε τραυματιστεί ο Φαν Ντάικ. Για μένα είναι κακοί πρωταθλητές. Σίγουρα, μπορεί να χάσεις ένα παιχνίδι, αλλά δεν τους καταλαβαίνω. Είναι ο τρόπος που αποδίδουν και το είδαμε και απέναντι στην Μπράιτον. Είναι σαν να παρασύρθηκαν από την κατάκτηση του περσινού τίτλου και νόμιζαν πως θα συνεχίσουν να κερδίζουν έτσι εύκολα. Όταν έχεις κερδίσει ένα πρωτάθλημα, αυτό που πρέπει να σκέφτεσαι αμέσως μετά είναι πώς θα κερδίσω και το επόμενο. Αν συνεχίσουν να παίζουν έτσι, θα κάνουν άλλα 30 χρόνια να πάρουν πρωτάθλημα», τόνισε ο Κιν στο Sky Sports.

To Top