ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κιοσέλογλου: «Ο Λάσκαρης ταιριάζει στο DNA του συλλόγου»

Το πρώην μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ Άρης, Σωτήρης Κιοσέλογλου, μίλησε για τη νέα σελίδα που έχει γυρίσει η ομάδα μπάσκετ, τις αλλαγές που έγιναν, τον Δημήτρη Πρίφτη, αλλά και για το τι τον κάνει αισιόδοξο για την επόμενη μέρα του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο YelloRadio:

Για την φετινή πορεία της ομάδας: «Θα ήθελα να διαχωρίσω το αγωνιστικό με το διοικητικό. Για το διοικητικό είναι σα να πέσαμε από τον Λευκό Πύργο και όχι μόνο δεν πάθαμε τίποτα αλλά και βρήκαμε, πορτοφόλι. Αυτός ο άνθρωπος που μας ήρθε είναι θεόσταλτος. Ο κ. Λάσκαρης δεν βάζει απλώς τα λεφτά του, αλλά γνωρίζει και μπάσκετ. Για μένα, αυτό το πιστεύω ακράδαντα είναι ότι ο κ. Λάσκαρης ταιριάζει στο DNA του συλλόγου. Είναι μορφωμένος, καλλιεργημένος, είναι ευρωπαϊστής. Ταιριάζει στον σύλλογο, γάντι. Δεν θα μας ταίριαζε κάποιος πλούσιος από κάποια ανατολική χώρα, ο οποίος έχει μόνο λεφτά. Βέβαια πρέπει να πούμε ότι η προηγούμενη διοίκηση του Λεύτερη Αρβανίτη βοήθησε να έρθει ο κ. Λασκαρης. Είναι ευλογία που τον έχουμε. Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό, είναι επιτυχημένη η πορεία της ομάδας. Με αυτό το μπάσκετ δεν μπορούσε να πετύχει κάτι περισσότερο».

Για την αλλαγή σελίδας στον μπασκετικό Άρη: «Είναι για εμάς τους πρώην παράγοντες, χαρά, ικανοποίηση, αλλά μεγαλύτερη χαρά είναι για τον φίλαθλο κόσμο. Κάποιοι άνθρωποι παλέψαμε για την αλλαγή οπότε ό,τι συμβαίνει σήμερα, το βλέπουμε σαν δικαίωση της προσπάθειάς μας. Και λαμβάνω υπόψη και τον κόσμο, γιατί και αυτός τράβηξε πολλά και τώρα χαίρετε ιδιαίτερα. Ο κ. Λασκαρης θα βοηθήσει την ομάδα, πολύ. Βλέπω να Κάνει σοβαρές κινήσεις. Επενδύει στο μέλλον και δεν κάνει πυροτεχνήματα. Σαν δίνω και την είδηση ότι θέλει να φτιάξει τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα».

Για το αν τον κ. Πρίφτη τον ήθελαν στην ομάδα από τότε που ήταν αυτός στη διοίκηση: «Ναι, είχαμε μιλήσει αλλά δεν τον ήθελε, δεν τον εμπιστεύονταν ο κ. Δαμιανίδης. Μάλιστα όταν μιλούσαμε στο διοικητικό συμβούλιο μετά από δική μου πρόταση είχε γυρίσει και μου είχε πει «τι θέλεις να πέσει η ομάδα;» -Εαν δεν τιμωρηθείς για τα λάθη που έχεις κάνει αποκτάς θράσος. Ένας πρόεδρος ή διευθύνων σύμβουλος εταιρείας, την έχει χρεώσει, σχεδόν την έχει καταστρέψει, δεν τιμωρείται από τους μετόχους ή έστω να απολογηθεί….. Έχεις εταιρική ευθύνη. Η ατιμωρησία έχει αυτά τα αποτελέσματα. Είναι θράσος. Εμείς σαν «Σάρισα» θέλαμε αλλά δε ήμασταν μέτοχοι για να κινηθούμε. πιέσαμε όσο μπορούσαμε. Ότι μπορούσαμε το κάναμε. Όλοι στην Ελλάδα έχουν πληρώσει. Οι μισοί έχουν πάει φυλακή, οι άλλοι μισοί επέστρεψαν τα λεφτά. Έτσι είναι ο νόμος. Έτσι θέλει ο κόσμος. Γιατί είδε κάποιον να χρεώνει την εταιρεία με 11,5 εκατομμύρια ευρω. Αύριο πολύ έξυπνα θα θέλει να το κάνει ο οποιοσδήποτε. Γιατί να μην το κάνει; Αφού δεν υπάρχει τιμωρία…».

Για το εάν η Σάρισα πίεζε περισσότερο για τις αλλαγές στην ΚΑΕ Άρης: «Αυτό που ήταν να το κάνουμε το κάναμε. Είδαμε τα χρέη ενημερώσαμε τους μετόχους, προτείναμε λύσεις. Δεν μπορούσαμε να Κάνουμε Κάτι άλλο. Η εταιρεία είχε συμβούλιο είναι μετόχους. Ήταν και ο σύνδεσμος που πίεζε για την παραμονή του Δαμιανίδη. Εμείς την Σάρισα την κάναμε για να φύγει ο Δαμιανίδης. Το λέγαμε όλοι και συμφωνούσαμε ότι είναι τροπή για την ομάδα. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος δικαιωθήκαμε. Γιατί βάλαμε το λιθαράκι για να ξεκινήσει η αλλαγή».

To Top