ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κιοσέλογλου: “Πονάει ο Γουλιέλμος τον Άρη, αλλά πρέπει να ειπωθούν νούμερα κι αλήθειες”

Το πρώην μέλος της ΚΑΕ Άρης, Σωτήρης Κιοσέλογλου ήταν παρών στην κηδεία του Βασίλη Βουρτζούμη, μίλησε για την απώλεια του, ενώ αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στο κιτρινόμαυρο μπάσκετ.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για τον Βασίλη Βουρτζούμη είπε:
Ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι στιγμές. Ήταν δύσκολη η κηδεία, είχε πολύ κλάμα, πολύ ένταση, πολύ στεναχώρια διότι ο Βασίλης ήταν ένα πάρα πολύ χαρούμενο παιδί, θετικός και είχε πάντα φίλους και άφηνε καλές εντυπώσεις. Ήταν πολύ αγαπητός παντού και μέσα στον Άρη και σε όλο το ελληνικό μπάσκετ, σε όλες τις ομάδες.

Για κάτι που τον έχει στιγματίσει από την σχέση τους είπε:

Εγώ δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν τελείωσε η κατασκευή του μουσείου που ήρθε και με αγκάλιασε και μου είπε “φίλε αυτό που κάνατε είναι φανταστικό”. Ενθουσιάστηκε πάρα πολύ, το χάρηκε με την ψυχή του. Αυτή την στιγμή δεν θα την ξεχάσω ποτέ, δεν θα ξεχάσω επίσης τα πειράγματα στα γραφεία με το προσωπικό, τις σχέσεις που είχε με όλους τους συναδέλφους του και έδειχνε πάντα σεβασμό. Με τους παίκτες είναι πολύ καλές σχέσεις, έξυπνο και διορατικό παιδί αλλά δυστυχώς ο Θεός κάνει άλλα σχέδια.

Για τον μπασκετικό Άρη είπε:
Σίγουρα είμαστε σε καλύτερη μοίρα απ’ότι ήμασταν στον Μάιο και τον Απρίλιο με τον Λάσκαρη. Δεν θέλω να ξέρω που θα οδηγούσε αυτή η κατάσταση με την διοίκηση του Λάσκαρη. Είχε πάρει κατηφόρα. Εγώ θέλω να στείλω ένα μήνυμα πανστρατιάς από τον καινούριο μεγαλομέτοχο πως όλες οι δυνάμεις του Άρη για ακόμα μία φορά να βοηθήσουμε, να τσουλήσουμε και να βγούμε από την λάσπη. Δεν ξέρω αν ο κ. Γουλιέλμος μπορεί να κουβαλήσει μόνος του το βάρος, πάντως ξέρω ότι είναι Αρειανός είναι μέσα από τα σπλάχνα του Άρη. Εγώ τον γνωρίζω χρόνια και ότι πονάει την ομάδα. Δεν ξέρω αν έχει την οικονομική δυνατότητα. Εγώ δεν έχω καμία πληροφόρηση αν είναι κάποιος από πίσω. Ο άνθρωπος έχει δηλώσει ότι είναι “αυτός”. Άμα δεν μπορεί πρέπει να ειπωθούν οι αλήθειες και τα νούμερα αλλά αυτό πρέπει να βγει και να το πει και ίδιος. Το ίδιο κάναμε και με την διοίκηση του κ. Αρβανίτη.

Δεν μπορώ να είμαι ούτε αισιόδοξος, ούτε επιφυλακτικός γιατί δεν γνωρίζω από μέσα τις καταστάσεις, δηλαδή αν δεν ακούσω μία συνέντευξη τύπου ή ένα κάλεσμα να δούμε ποια είναι τα νούμερα, ποιο είναι το χρέος και τι χρωστάμε δεν μπορώ να ξέρω. Από το ένστικτο μου είμαι αισιόδοξος.

Τα λόγια του για τον Βασίλη Βουρτζούμη:
Να τον έχουμε πάντα στην μνήμη μας τον Βασίλη, τον τρόπο που δούλευε, με τι ανιδιοτέλεια και πόσο αγαπούσε την ομάδα, να τον τιμήσουμε. Εγώ θα ήθελα να έχουμε ένα κάδρο στα γραφεία για να τον θυμόμαστε και από εκεί και πέρα να πορευτούμε σαν Άρης.

To Top