ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κις: “Οργανωμένη ομάδα ο Άρης – Απίστευτη η ατμόσφαιρα στο γήπεδο!”

Η Κάταλιν Κις ήταν το πρόσωπο του αγώνα στην αναμέτρηση του Άρη με το Μαρκόπουλο, καθώς μόλις ένα 24ώρο πριν είχε συμφωνήσει με τις «κίτρινες» και έκανε το ντεμπούτο της με τη φανέλα της ομάδας, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση της νίκης.

Η πολύπειρη διαγώνια μίλησε στην Arena Press για τους λόγους που την έφεραν στη Θεσσαλονίκη – ενώ είχε και άλλες προτάσεις στα χέρια της – αλλά και για την πρώτη της εμπειρία με τα «κιτρινόμαυρα».

«Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν μοναδική, καθώς όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα και ήμασταν τυχεροί που βγήκε το δελτίο μου και είχα δικαίωμα ν΄ αγωνιστώ», τόνισε αρχικά η Κις, για να εξηγήσει:

«Πρόλαβα να κάνω μόνο δύο προπονήσεις με την ομάδα, ωστόσο, επειδή είμαι αρκετά έμπειρη παίκτρια έκανα ό,τι χρειαζόταν για να κερδίσουμε. Μάλιστα, η δική μου δουλειά έγινε πιο εύκολη, γιατί όλη η ομάδα έπαιξε καλά».

Επίσης, η νεοαποκτηθείσα διαγώνια του Άρη στάθηκε και στο ότι: «Μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Άρη. Ήταν πολύ όμορφο να βλέπεις στις κερκίδες οικογένειες με παιδιά…», ενώ για τους λόγους που την έκαναν να πει το «ναι» συμπλήρωσε:

«Γνώριζα ότι ο Άρης είναι μία οργανωμένη ομάδα και μεταξύ των προτάσεων που είχα στα χέρια μου, ήταν η καλύτερη για την οικογένειά μου».

To Top