Κιτρίνισε το λιμάνι της Κέρκυρας (photos)

Για μια ακόμη φορά οι φίλαθλοι του Άρη δεν ήταν δυνατό να λείψουν από ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, όσο μακρινό κι αν είναι αυτό. Ο κόσμος του Άρη βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας στην Κέρκυρα για μια ακόμη «μάχη» της κερκίδας, εκεί όπου κάθε φορά βγαίνει νικητής, με το γνωστό πάθος και τη δυναμική.

Από νωρίς το πρωί, το λιμάνι της Κέρκυρας… κιτρίνισε από τους φίλους του Άρη που δεν σκέφτηκαν κόπους και έξοδα, προκειμένου να δώσουν το δυναμικό παρών και να βοηθήσουν με τη γνωστή θέρμη τους, την δύσκολη προσπάθεια της ομάδας να φύγει με το πρώτο τρίποντο της νέας χρονιάς.

kerkyra-limani2Ποδαρικό στο 2012 με δυναμικό τρόπο, ζεστή παρουσία και ατέλειωτο τραγούδι και φωνή! Το «χιλιόμετρα θα γράφω και θα τραγουδώ» ακούστηκε αρχικά στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και μετά σε αυτό της Κέρκυρας, εκεί όπου αποβιβάστηκαν οι φίλαθλοι του Άρη και χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα προωθήθηκαν για το στάδιο της πόλης, ώστε να κιτρινίσουν και τις κερκίδες και να εμψυχώσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Μίχαλ Πρόμπιερζ…

To Top