«Κιτρινίζει» η… Εγνατία, θυμάται η Κομοτηνή (video)

Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι της Κομοτηνής με τον Πανθρακικό ξεκίνησε, η Εγνατία οδός ετοιμάζεται να… κιτρινίσει και πάλι και η πόλη της Θράκης θυμάται την τελευταία «κατάληψη» που έγινε.

Ήταν δύο χρόνια πριν, όταν ο Άρης ταξίδευε στην Κομοτηνή με προπονητικό δίδυμο τους Μαζίνιο και Ντονάτο, για να παίξει κόντρα στον Πανθρακικό. Η αναμέτρηση τότε ήταν για το πρωτάθλημα και οι «κίτρινοι» παραχώρησαν ισοπαλία στους θρακιώτες, με σκορ 1-1.

Για τον Άρη ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα, αφού η εξαιρετική εκκίνηση της ομάδας στο πρωτάθλημα, δε συνεχίστηκε και στην Κομοτηνή. Μάλιστα, ο Άρης έψαξε τη νίκη, έχοντας τη συμπαράσταση, σχεδόν 5.000 φίλων του. Κάθε γωνιά του γηπέδου είχε κίτρινη απόχρωση, με τον κόσμο της ομάδας να δίνει μαθήματα οπαδικής στάσης και συμπεριφοράς, για μία ακόμη φορά. Για την ιστορία το γκολ του Άρη είχε πετύχει ο Φλάβιο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ισοφαρίζοντας το τέρμα του Φαγιάρδο στο 12’, γκολ που προήλθε από πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Βλάσσης Καζάκης, έπειτα από λάθος του Βαλεντίν Ρομπέρζ.

Εκείνη η εντυπωσιακή παρουσία των φίλων του Άρη αποτέλεσε θέμα συζήτησης στην Κομοτηνή, η οποία… υποκλίθηκε στον κόσμο των κίτρινων.

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια

Σήμερα βγήκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της Πέμπτης, εισιτήρια που οι φίλοι του Άρη θα μπορούν να προμηθεύονται και από εκδοτήρια εκτός του αγωνιστικού χώρου του ΔΑΚ Κομοτηνής.

«Super 3 Κομοτηνής: Πυρετώδεις προετοιμασίες για το Κύπελλο

Να συμπληρώσουμε παράλληλα πως ο Super3 θα βρεθεί μαζικά στη θρακιώτικη πόλη, ενώ το τοπικό παράρτημα του Συνδέσμου στην Κομοτηνή, εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Πέμπτη 22/12 πλησιάζει και ο SUPER 3 Κομοτηνής προετοιμάζεται πυρετωδώς για το ματς του Κυπέλλου. 

Καλούμε όλη μας τη Familia να δώσει για άλλη μια φορά βροντερό παρόν στην πόλη της Κομοτηνής. Σας περιμένουμε στα γραφεία μας (Μιλτιάδου 2) από νωρίς, για να βγάλουμε για άλλη μια φορά οπαδικά γούστα και να πάρουμε την αυτονόητη πρόκριση. 

Η στήριξη στην oμάδα είναι δεδομένη και ελπίζουμε επιτέλους να σταθεί και αυτή στο ύψος των περιστάσεων… 

ΥΓ: ΕΜΕΙΣ θα αλλάξουμε τη φάση…

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ – SUPER 3

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ FAMILIA SUPER 3»

 

Δείτε εδώ το βίντεο που ετοίμασε ο Super 3από την τελευταία παρουσία των οπαδών του Άρη στην Κομοτηνή
 
{youtube}izb9tQM-C0I|600|450|1{/youtube}

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top