ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κιτρινίζει και η Πάτρα, 10 ευρώ γενική είσοδο έβαλε ο Προμηθέας

Δέκα ευρώ γενική είσοδο έχει ορίσει η ΚΑΕ Προμηθέας για τον αγώνα με τον Άρη το απόγευμα του Σαββάτου, εκεί όπου αναμένεται να βρεθούν και οπαδοί των κίτρινων, αφού στην Πάτρα το κιτρινόμαυρο στοιχείο είναι ιδιαίτερα έντονο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Η ανακοίνωση του Προμηθέα αναφέρει: “Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Betshop Basket League ανάμεσα στον Προμηθέα Πάτρας και τον Άρη.

Ο Προμηθέας, θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα και η νίκη απέναντι στον Άρη κρίνεται απαραίτητη για να μην χάσει έδαφος στη μάχη για της υψηλές θέσεις της Basket League.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 5.30μ.μ. και οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 9π.μ.-6μ.μ. και Σάββατο 10π.μ.-1μ.μ. από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος, τηλ: 2610-275.820). Την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται στο γήπεδο μετά τις 4 το απόγευμα.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ”.

To Top