Κιτρινόμαυρα “γκολ” ανθρωπιάς (photostory)

Το κοινωνικό και φιλανθρωπικό της πρόσωπο έδειξε για ακόμη μια φορά η ΠΑΕ Αρης “σκοράροντας” με ένα διαφορετικό τρόπο, έξω από τα γήπεδα.

Η κίτρινη ΠΑΕ σε συνεργασία με τον σύλλογο ΛΑΜΨΗ διοργάνωσε φιλανθρωπικό Bazzar στο Aris Megastore την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου.

Σκοπός της προσπάθειας ήταν η ενίσχυση της ΛΑΜΨΗΣ, αλλά και του συλλόγου παιδιών με σύνδρομο Down.

Χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες που παραθέτουμε.

Σχετική είναι η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου το Φιλανθρωπικό Bazaar στο ARIS MEGASTORE σε συνεργασία με τον σύλλογο ΛΑΜΨΗ και τον σύλλογο παιδιών με σύνδρομο Down.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί θερμά όσους φίλους της ομάδας μας συμμετείχαν στην εκδήλωση δωρίζοντας ένα παιχνίδι ή ένα βιβλίο. Τα παιχνίδια, τα βιβλία, καθώς και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν αποκλειστικά στους παραπάνω συλλόγους.

* Τα νέα ημερολόγια της ΠΑΕ ΑΡΗΣ διατίθενται από τις 16 Δεκεμβρίου στο ARIS MEGASTORE.
Να θυμίσουμε ότι με την αγορά ενός ημερολογίου οι φίλοι της ομάδας μας θα έχουν την δυνατότητα να γράφουν δωρεάν την δική τους ευχή στον τοίχο του τούνελ που οδηγεί από τα αποδυτήρια στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης».

“Mια μπάλα για τα παιδιά”

Την Κυριακή η ΠΑΕ Άρης συμμετείχε ενεργά στην πρωτοβουλία της Super League για την συλλογή μπαλών πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια των γιορτών θα διανεμηθούν σε Ιδρύματα, Σχολεία και άλλους φορείς της Θεσσαλονίκης.

Η αρχή έγινε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και συνεχίστηκε στον αγώνα με την Skoda Ξάνθη, στον οποίο έξω από την Θύρα 7Α του Κλεάνθης Βικελίδης υπήρχε ειδικό σταντ που απαρτίζονταν από προωθητική ομάδα, η οποία συνέλεγε τις μπάλες και έδινε ένα μπλουζάκι δώρο στον κάθε φίλαθλο της ομάδας μας που χάριζε μια μπάλα.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία της Super League συμμετείχε ενεργά -μεταξύ άλλων- και ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Γιάννης Ψηφίδης.

To Top