ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Κιτρινόμαυρα” κορίτσια για …φίλημα! (photos)

Μια βραδιά γεμάτη όμορφα πρόσωπα ήταν η χθεσινή στον Άρη, καθώς δεκάδες αθλήτριες του Συλλόγου μαζί με τους προπονητές τους και τους εφόρους των τμημάτων τους βρέθηκαν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” προκειμένου να τιμηθούν από τον Α.Σ. Άρης για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις τη σεζόν 2015-2016.

Τα κορίτσια του Άρη βρέθηκαν στο Sportscafe και τιμήθηκαν από το Δ.Σ. του Α.Σ. Άρης για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους. Οι ομάδες μπάσκετ, ποδοσφαίρου, βόλεϊ, χαντμπολ αλλά και αθλήτριες της κολύμβησης, της πυγμαχίας, της πάλης και του τζούντο πήραν τα μετάλλιά τους ενώ οι έφοροι έλαβαν μία τιμητική πλακέτα ως ένδειξη αναγνώρισης και της δικής τους συμβολής στην πορεία των τμημάτων τους.

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης , κ. Γιάννης Ψηφίδης συνεχάρη όλους. “Φέτος τα περισσότερα γυναικεία τμήματα είχαν μία αξιόλογη πορεία γεγονός που μας οδήγησε ως Δ.Σ. να αποφασίσουμε να κάνουμε τη βράβευση αυτή,  τόνισε, προσθέτοντας ότι είναι η πρώτη φορά που ο Α.Σ. τιμά τα γυναικεία τμήματά του, κάτι που ευελπιστεί να γίνει θεσμός.

ΑΡΗΣ ΛΑΡΙΣΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΡΗΣ ΛΑΡΙΣΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΡΗΣ ΛΑΡΙΣΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΡΗΣ ΛΑΡΙΣΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

volei_aris ginaikes_podosfairo mpasket_ginaikes kitrinomayra_koritsia_gia_filima_1

To Top