ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Κιτρινόμαυρες» αφίξεις για την «πρώτη» του Άρη (photo)

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου έχει οριστεί η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση του Άρη για τη νέα σεζόν και οι παίκτες ετοιμάζονται για την επιστροφή στο… δεύτερο σπίτι τους, το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Νίκο Μαρτίνες δημοσίευσε χθες το εισιτήριο της επιστροφής του για τη Θεσσαλονίκη, ενώ το ίδιο έκανε ουσιαστικά και ο Ούγκο Σόουζα που αποχαιρέτησε την Πορτογαλία και το Πόρτο για να ξεκινήσει και αυτός το ταξίδι για την Ελλάδα και τον Άρη.

Η εβδομάδα που ξεκινάει αύριο είναι εβδομάδα αφίξεων για τους «κιτρινόμαυρους» καθώς αναμένονται στη Θεσσαλονίκη οι παίκτες που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα και θα είναι παρόντες στην «πρώτη» του Άρη, εκτός από εκείνους που έχουν εξασφαλίσει ειδική άδεια λίγων επιπλέον ημερών (Σιώπης, Μπάσα, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Λάρσον).

Εκτός των παικτών που έχουν συμβόλαιο μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να αφιχθεί για λογαριασμό του Άρη και ο Μπράουν Ιντέγε για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, όπως το ίδιο ισχύει για τον Φαμπιάν Εμάν, που έχει συμφωνήσει με τους «κιτρινόμαυρους».

To Top