Κιτρινόμαυρες… γροθιές σε δράση!

Στην Πάτρα θα διεξαχθεί από αύριο μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας Α΄ κατηγορίας ανδρών και γυναικών.

Οι αγώνες, μάλιστα, θα έχουν και «κιτρινόμαυρο» χρώμα, αφού ο Αρης θα λάβει μέρος με τρεις αθλήτριες, οι οποίες διεκδικούν μία θέση στο βάθρο των νικητών.

Συγκεκριμένα, στα 57 κιλά θα αγωνιστεί η Χαρά Γιάντση, στα 60κ. η Γεωργία Βαχανιδου και στα 69κ. η Στέλλα Κοντούλη. Αντίθετα, στους άνδρες δεν θα λάβει δυστυχώς μέρος ο πρωταθλητής μας, Αλέξης Ζαρντιασβιλι, λόγω τραυματισμού.

Οι «κιτρινόμαυρες» αθλήτριες, μετά την σκληρή προετοιμασία που πραγματοποίησαν, θα προσπαθήσουν ν΄ αντεπεξέλθουν στης προσδοκίες όλων και για άλλη μια φορά να τιμήσουν το τμήμα πυγμαχίας, το οποίο σε κάθε διοργάνωση κατακτά μετάλλια και κύπελλα.

Να σημειωθεί ότι οι Χαρά Γιάντση και Στέλλα Κοντούλη, που είναι και πιο καινούργιες αθλήτριες, θα προσπαθήσουν ν΄ ακολουθήσουν την ένδοξη πορεία της Γεωργίας Βαχανιδου, η οποία είναι πέντε φορές πρωταθλήτρια, αποτελώντας πρότυπο για όλους τους αθλητές όχι μόνο του Αρη αλλά και για όλους τους άνδρες και γυναίκες, που συμμετέχουν σε αυτό το πρωτάθλημα. Αιτία αποτελεί φυσικά το γεγονός ότι δεν διακρίνεται μόνο για της αθλητικές της ικανότητες και επιτυχίες αλλά και για το ήθος της ως αθλήτρια.

Τέλος, οι προπονητές του τμήματος, Γιώργος Γκαβέζος και Στέργιος Κωστίδης, είναι πολύ ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των κοριτσιών και είναι πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρουν και θα τιμήσουν τα χρώματα του Αρη για άλλη μια φορά.

To Top