ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κιτρινόμαυρες διακρίσεις στο 5ο ΟΠΕΝ RAPID Τουρνουά του Άρη

Με τη συμμετοχή 46 -συνολικά- παιδιών από Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κοζάνη, Κατερίνη, Νάουσα, κ.ά. διεξήχθη το Σάββατο 3 Ιουνίου το 5ο ανοικτό τουρνουά ΑΡΗΣ-RAPID παίδων.

Όπως ενημέρωσε ο ερασιτέχνης Άρης: “Νικητής στο 1ο γκρουπ, με 5 βαθμούς στους 6 αγώνες, αναδείχθηκε ο Ιωάννης Ποτούλης, 2ος ο Βασίλειος Χειλαδάκης (σε ισοβαθμία) και 3ος ο Χρήστος Τσιλίδης με 4,5 β.

Στο 2ο γκρουπ, με 6/6, νικητής αναδείχθηκε ο Ραφαήλ Στουραΐτης, 2ος με 5 βαθμούς ο Μάριος-Κωνσταντίνος Σκόδρας και 3ος (σε ισοβαθμία με άλλα 5 παιδιά) με 4 β. ο Δημήτριος Μπαλαφούτας (AΡΗΣ).

Πλην των τριών πρώτων νικητών του κάθε γρουπ βραβεύθηκαν και οι παρακάτω σκακιστές και σκακίστριες:

ΠΡΩΤΟ ΓΚΡΟΥΠ (μαθητές Δ’-ΣΤ’ Δημοτικού):

Πρώτος στη Δ΄ Δημ.: Χρήστος Σιουτόπουλος

Πρώτος στην Ε’ Δημ.: Ιάσων Ιωαννίδης

Πρώτος στην ΣΤ’ Δημ.: Βασίλειος Σαμψώνογλου

Επίσης, βραβεύτηκαν οι σκακιστές του ΑΡΗ Βαγγέλης Λιάμος (Δ’) και Σπύρος Κυπαρισσόπουλος (ΣΤ’).

Ειδική διάκριση έλαβε ο Νικηφόρος Γαβριηλίδης, διότι επέλεξε να παίξει στο πρώτο γκρουπ, παρ’ ότι είναι μαθητής Β’ Δημ.

 

ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΡΟΥΠ (μαθητές νηπίων έως και Γ’ Δημ.)

Πρώτος στα νήπια: Αριστοτέλης Γρόλλιος. Βραβεύτηκε και ο 2ος Αθανάσιος Βελλής.

Πρώτος στην Α’ Δημ.: Αλέξανδρος Μπαλαφούτας (ΑΡΗΣ)

Πρώτος στη Β’ Δημ.: Φίλιππος Γιαννούδης

Πρώτος στη Γ’ Δημ.: Νικόλαος Μπόζογλου

Επίσης βραβεύτηκαν οι σκακιστές του ΑΡΗ Μαρία-Ελισάβετ Χαρίση (Α’ Δημ.), Γρηγόρης Τοπαλτζίκης (Β’ Δημ.) και Σοφοκλής Ακριτίδης (Γ’ Δημ.).

Διαιτητές στο τουρνουά ήταν οι Βασίλης Σταυρακάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Θεοδώρα Κουτσογιαννοπούλου, και οι τρεις έμπειροι και γνωστοί σκακιστές-διαιτητές. Επιπλέον στην ομάδα των διαιτητών συμμετείχε και η εκπαιδευτικός (και σκακίστρια και –φυσικά- διαιτητής) Βέρα Αβραμίδου από τη Νάουσα.

Η εξαιρετική τους διαιτησία συνέβαλε στο να ολοκληρωθούν οι αγώνες χωρίς πρόβλημα.

Στην προετοιμασία του τουρνουά υπήρχαν και οι αφανείς «εργάτες» οι οποίοι αξίζουν τις θερμές ευχαριστίες του σκακιστικού τμήματος.

Τις απονομές στους νικητές έκαναν ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ Ιωάννης Ψηφίδης –που αναφέρθηκε συνοπτικά στη λειτουργία και την προσφορά των δεκάδων τμημάτων υποδομής όλων των αθλημάτων του Α.Σ. ΑΡΗΣ-, ο νομικός σύμβουλος του Α.Σ. ΑΡΗ κ. Γρόλλιος, ο διευθυντής αγώνων κ. Ακριτίδης και όλοι οι διαιτητές.

Με τη σειρά τους, οι υπεύθυνοι του σκακιστικού τμήματος απένειμαν τιμητικό βραβείο στον Πρόεδρο του Α.Σ. ΑΡΗΣ, για την συνεχή υποστήριξη, τόσο του ίδιου όσο και όλων των μελών του Δ.Σ., στο έργο του τμήματος.

To Top