Κιτρινόμαυρες ιστορίες σε μια περίεργη χρονιά!

Κινούμενη άμμο θυμίζει φέτος ο… Αρης, με τις αλλαγές να διαδέχονται η μια την άλλη σε όλα τα επίπεδα, ενώ «βροχή» πέφτουν και οι τιμωρίες ποδοσφαιριστών που αναγκάζουν την τεχνική ηγεσία να αναπροσαρμόζει διαρκώς τα πλάνα της και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Αναλυτικότερα, ανακατατάξεις είχαμε σε επίπεδο διοίκησης, καθώς την ευθύνη της ομάδας από τον Ιούλιο είχε αναλάβει η διοικούσα επιτροπή των Κατσιαούνη, Λαμπριάκου, Στεφανίδη, συνεπικουρούμενη από τον Αντώνη Ζαμπέτα (μέλος προηγούμενου συμβουλίου).

Η Λέσχη Φίλων Αρη διαπιστώνοντας την απροθυμία τους να καταθέσουν αίτηση για τον διορισμό διοίκησης Πρωτοδικείου, προχώρησε τον Νοέμβριο σε αλλαγές. Το «τιμόνι» της ομάδας ανέλαβαν οι κ. Ψηφίδης, Τσομίδης, Τικπασάνογλου, Αβάνογλου, Παπαδόπουλος, Αγγελούδης, Σπυρίδων, με τον τελευταίο να αναλαμβάνει ρόλο υπευθύνου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

 Σε επίπεδο προπονητών, συνεχίστηκε το «ράβε ξήλωνε» της τελευταίας διετίας. Μόνον πέρυσι στον πάγκο των «κίτρινων» κάθισαν οι Τσιώλης, Πρόμπιερζ, το δίδυμο Σεμερτζίδη-Μιχαλήτσου και ο Μασάδο. Μαζί με τους Κατσαβάκη, Αλκαράθ και το δίδυμο Πασιαλή-Μπουγιουκλή φέτος συμπληρώνουμε 7 αλλαγές σε ενάμιση χρόνο!

Οι εκπλήξεις στον Αρη δεν σταματούν εδώ, αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ρεκόρ κίτρινων καρτών στην κατηγορία, συνολικά 76 (σύμφωνα με τα στοιχεία της διοργανώτριας αρχής), ρεκόρ που αντιστοιχεί σε 4 κάρτες ανά παιχνίδι! Είναι χαρακτηριστικό πως από τους 29 παίκτες που έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής, έχουν «κιτρινιστεί» οι 25, ενώ ο Αρης έρχεται δεύτερος σε αποβολές (με 11) πίσω από τον ΠΑΟΚ (τον προσεχή του αντίπαλο στο πρωτάθλημα) που έχει 13.

Ο Αγκάνθο είναι ο πιο παραγωγικός παίκτης του Αρη με 7 γκολ αλλά και ο παίκτης με τις περισσότερες (8 συνολικά) κάρτες. Μάλιστα, ο Ισπανός σχολίασε το συγκεκριμένο γεγονός σε ισπανικό μέσο τονίζοντας: «Ο αριθμός των καρτών που βγαίνει δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Μη νομίζετε ότι στήνεται σκηνικό βίας μεταξύ των παικτών, απλώς ο τρόπος που βγάζουν οι διαιτητές κάρτες είναι διαφορετικός απ’ αυτόν που ξέρουμε στην Ισπανία». Οι μοναδικοί παίκτες που δεν έχουν παρατηρηθεί είναι ο Αντωνιάδης, ο Διαμαντάκος, ο Ρένια κι ο Τριανταφυλλάκος.

Πηγή: sentragoal.gr

To Top