Κιτρινόμαυρη επίσκεψη αγάπης και ανθρωπιάς!

Μία ιδιαίτερη επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα αθλητές των τμημάτων εφήβων, παίδων και μίνι παίδων του τμήματος υδατοσφαίρισης του Α.Σ. ΑΡΗΣ στο Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι.

Εκεί τους υποδέχτηκαν η γραμματεία και ο κοινωνικός λειτουργός και αφού τους οδήγησαν στην αίθουσα εκδηλώσεων, τους ενημέρωσαν για το έργο, που προσφέρει στην κοινωνία, αλλά και στα ίδια τα παιδιά το Παιδικό Χωριό. Στη συνέχεια, απάντησαν σε ερωτήσεις των αθλητών του ΑΡΗ αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας του Χωριού, ενώ ακολούθησε και μερική ξενάγηση στους χώρους του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, από την πλευρά τους, οι άνθρωποι των «κίτρινων» τους προσέφεραν τρόφιμα, καθώς, επίσης, και είδη υγιεινής και καθαριότητας, τα οποία συγκέντρωσαν οι γονείς των αθλητών συλλόγου. Επίσης, τους έδωσαν ως αναμνηστικό δώρο το σκουφάκι του αρχηγού της ομάδας των εφήβων.

Στο τέλος, οι άνθρωποι του ΑΡΗ απηύθυναν κάλεσμα σε όλα τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS, ώστε να έρθουν στο κολυμβητήριο του ΑΡΗ και να κολυμπήσουν εκεί με την καθοδήγηση των προπονητών του συλλόγου. Οι υπεύθυνοι του Χωριού αποδέχτηκαν την πρόσκληση αυτή με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση και τους ενημέρωσαν ότι αυτό θα γίνει μετά το πέρας της σχολικής χρονιάς.

Παράλληλα, δόθηκε η υπόσχεση για νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών και πάλι στο Παιδικό Χωριό SOS στο Φίλυρο.

Πηγή: arisac.gr

To Top