Κιτρινόμαυρη… κατάληψη της Ευκαρπίας, 3.300 εισιτήρια στον Άρη!

Κιτρινόμαυρη κατάληψη της Ευκαρπίας ετοιμάζουν οι φίλαθλοι του Άρη την Κυριακή. Η οριστικοποίηση της διεξαγωγής του αγώνα της 4ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων στην έδρα του Μακεδονικού (16:00), σήμανε την κινητοποίηση του κόσμου, ο οποίος θέλει να… κιτρινίσει τις κερκίδες του γηπέδου της Ευκαρπίας.

Σε αντίθεση με την φυσική έδρα της ομάδας των Αμπελοκήπων (η αστυνομία άναψε «κόκκινο φως» για να γίνει εκεί το παιχνίδι), το γήπεδο στην Ευκαρπία έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν σε δύσκολες συνθήκες, καθώς και μεγαλύτερης χωρητικότητας είναι και μπορεί να εγγυηθεί από πλευράς ασφάλειας την ομαλή διεξαγωγή ενός αγώνα με πολυπληθή παρουσία κόσμου.

Για την αναμέτρηση των δύο ομάδων θα τεθούν στην κυκλοφορία περίπου 6.500 εισιτήρια, καθώς μόνο το ένα «πέταλο» του γηπέδου θα παραμείνει κλειστό. Όπως είναι αναμενόμενο, η μεγαλύτερη μάζα των εισιτηρίων θα διατεθεί στον φιλοξενούμενο Άρη, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των οπαδών του.

Όπως ενημέρωσε ο επίσημος Άρης: “οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ και αντιστοιχούν στις Θύρες 10 (το πέταλο που βρίσκεται προς την πλευρά του Περιφερειακού) και 13 (η κεντρική κερκίδα που βρίσκεται απέναντι από την κερκίδα των επισήμων). Οι δύο Θύρες αριθμούν συνολικά 3.300 θέσεις.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα εκδοτήρια του Δημοτικού γηπέδου Μακεδονικού την ημέρα του αγώνα (οι πόρτες θα ανοίξουν στις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής)”.

To Top