ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κιτρινόμαυρη τρέλα! Αποθέωση των παικτών του Άρη στη ΔΕΘ (photos)

Το ραντεβού των ποδοσφαιριστών του Άρη στο περίπτερο της ΠΑΕ στη ΔΕΘ είχε δοθεί σήμερα στις 11:30. Ο κόσμος της ομάδας βρέθηκε εκεί αρκετή ώρα νωρίτερα περιμένοντας να τους αποθεώσει όπως και έγινε λίγο αργότερα.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι των κιτρινόμαυρων βρέθηκαν στο περίπτερο της ομάδας στη ΔΕΘ για να φωτογραφηθούν με τους παίκτες, με το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση, δείχνοντας πως ομάδα και κόσμος είναι μια οικογένεια. Επικράτησε μια κιτρινόμαυρη τρέλα. Ένας χαμός!

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη έφτασαν λίγο πριν τις 12:00 στη ΔΕΘ κι έγιναν δέκτες μεγάλης αγάπης, όπως και οι Άκης Μάντζιος και Θόδωρος Καρυπίδης. Πολλά μικρά παιδιά τα είχαν φέρει οι γονείς τους για να γνωρίσουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, με τον κόσμο να ζητάει νίκη στο αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ για την 1η αγωνιστική της Super League.

Από την μεριά τους οι ποδοσφαιριστές τόνιζαν πως “είμαστε έτοιμοι για τη νίκη”, ενώ ο κόσμος ρωτούσε και για τις εξελίξεις αναφορικά με το θέμα του γηπέδου κυρίως τον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος τους είπε πως όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

To Top