ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κιτρινόμαυρος… Άγιος Βασίλης ο Γουάιτ υποσχέθηκε ακόμα καλύτερες μέρες! (video)

Ο Οκάρο Γουάιτ ντύθηκε Άγιος Βασίλης στα… κίτρινα, μοίρασε δώρα, υπέγραψε αυτόγραφα και υποσχέθηκε ακόμα καλύτερες μέρες μέσα στο παρκέ από τον ίδιο και την ομάδα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ απόλαυσε την χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΚΑΕ και επεσήμανε αρχικά: “Είναι σπουδαία η εκδήλωση. Οργανώθηκε πολύ καλά, υπάρχει πολύς κόσμος και αυτό δείχνει πόσο μας υποστηρίζουν οι φίλαθλοι. Είμαι χαρούμενος που λαμβάνω μέρος σε αυτό γεγονός και είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε κάτι τέτοιο”.

Ρωτήθηκε πως του φαίνονται αυτές οι μέρες στην Ελλάδα και απάντησε: “Μου αρέσει, είναι ωραίο που θα κάνω Χριστούγεννα εδώ. Εχουμε βέβαια να δώσουμε δύο αγώνες στην Αθήνα, μέχρι τώρα όμως μου αρέσει το κλίμα των εορτών και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ”.

Σε ερώτηση αν έχει παίξει μπάσκετ ξανά Χριστούγεννα απάντησε: “Δεν είναι η πρώτη φορά. Οταν αγωνιζόμουν στο κολέγιο, παίξαμε ένα τουρνουά στην Χαβάη, επίσης Παραμονή Χριστουγέννων και ξοδέψαμε όλη την ημέρα, ταξιδεύοντας πίσω στην Αμερική”.

Για την απόδοσή του μέχρι σήμερα και τα εκπληκτικά στατιστικά του στοιχεία τόνισε πως “είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές. Εχω περισσότερα σκαμπανεβάσματα απ’ όσα θα ήθελα, μαθαίνω όμως το ελληνικό πρωτάθλημα και όσο περνάει ο καιρός, θα βελτιώνομαι όλο και περισσότερο”.

Για τους αγώνες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό σχολίασε πως “αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να προετοιμαστούμε πρώτα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αν το κάνουμε αυτό, θα φτάσουμε στα αποτελέσματα που θέλουμε”.

Ρωτήθηκε αν μπορούσε να γίνει σκάουτερ του Πρίφτη για την Αρμάνι, την οποία αντιμετώπισε πέρσι και απάντησε: “Θα ήταν πολύ καλό. Την αντιμετώπισα τέσσερις φορές πέρυσι, όμως άλλαξαν εντελώς το ρόστερ. Εχει μείνει ο Τζεντίλε και οι άλλοι δύο-τρεις παίκτες”.

To Top