ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κιτρινόμαυρο “ηφαίστειο”, γεμίζει το Κλεάνθης Βικελίδης και “σφραγίζει” την Ευρώπη!

Η αντίστροφη μέτρηση για το καθοριστικό ντέρμπι του Σαββάτου έχει ξεκινήσει, ένα ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ που θα κρίνει ποια ομάδα θα σφραγίσει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Άρης μετράει ήδη δυο νίκες με την ΑΕΚ, ενώ έχει χάσει στο πρώτο παιχνίδι που έδωσε στη σεζόν και ετοιμάζεται να πετύχει την τρίτη και πιο σημαντική από όλες.

Ήδη το μήνυμα που εκπορεύεται από την ομάδα είναι ένα και σαφές: ομάδα και κόσμος μια γροθιά, σε ένα κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης.

Όπως σημειώθηκε και χθες ο λαός του Άρη έσπευσε άμεσα να προμηθευτεί ένα εισιτήριο για τον «τελικό» του Σαββάτου απέναντι στην ΑΕΚ.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν το Σάββατο στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά, “σπρώχνοντας” την ομάδα στην νίκη, που θα σφραγίσει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Από χθες παρατηρήθηκε αυξημένη ζήτηση των εισιτηρίων, η οποία αναμένεται να κορυφωθεί σήμερα.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης που υπήρξε, όπως και χθες, έτσι και σήμερα, η μπουτίκ θα είναι ανοιχτή μέχρι και τις 21:00 σε μία προσπάθεια για να εξυπηρετηθούν οι φίλαθλοι όσο το δυνατόν καλύτερα, σε ότι αφορά την αγορά ενός εισιτηρίου για το αυριανό ματς.

Υπενθυμίζουμε ότι, τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ σε όλες τις Θύρες, 20 ευρώ στα VIP («Άλκης Καμπανός»), ενώ το παιδικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/).

Επίσης, δεν υπάρχουν περιορισμοί, οπότε το γήπεδο θα μπορεί να έχει πληρότητα 100%.

To Top