ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κιτρινόμαυρο πάρτι για τα πρώτα γενέθλια του ARIS YELLOW CLUB: «Ένας χρόνος μαζί σας!»

Το ARIS YELLOW CLUB γιορτάζει τον ένα χρόνο λειτουργίας του και προσκαλεί τον κόσμο του Άρη σε μια μεγάλη γιορτή που θα γίνει για τον ένα χρόνο στα γραφεία του την Παρασκευή 4/12/2015 και ώρα 21:00.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ο πρώτος χρόνος του ARIS YELLOW CLUB έκλεισε με μεγάλη αποδοχή και ακόμα μεγαλύτερη υποστήριξη από όλους εσάς !!!!

Αρειανοί κάποιοι γνωστοί  και κάποιοι ξένοι μεταξύ τους,
ενώθηκαν για να δημιουργήσουν ένα club που αισθάνονταν ότι έλειπε από την καψούρα τους, τον Άρη Θεσσαλονίκης!

Μέσα από αυτή την προσπάθεια μάθαμε ο ένας τον άλλο, μάθαμε από τα λάθη μας (που είναι αδύνατον να μην γίνουν), αλλά κυρίως μάθαμε ότι αυτό που μας ενώνει είναι η ανιδιοτελής αγάπη για την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας!

Έτσι λοιπόν πορευτήκαμε ως σήμερα, έτσι ενωθήκαμε, γίναμε μια οικογένεια που κατοικεί στον 4ο όροφο της οδού Κ. Καραμανλή 175-177 και κλείνουμε ένα χρόνο λειτουργίας.

Μια οικογένεια η οποία είναι πλέον σίγουρη, ότι θέλετε να

συνεχίσουμε να κρατάμε ψηλά την σημαία της Αρειαναρας μας!!!

Ένα χρόνο με πολλές ευχάριστες στιγμές αλλά και με αρκετές δυσκολίες. Χάρη όμως στην συνέπεια και την υπευθυνότητα των μελών μας και με τη δική σας στήριξη καταφέραμε να έχουμε ένα δυνατό και υγιές club.

Προσδοκία μας είναι να γίνουν πολλά τα χρόνια μας και η οικογένειά μας να μεγαλώνει συνεχώς, γιατί πιστεύουμε σε έναν Άρη δυνατό, αντάξιο της τεράστιας, των εκατό και πλέον χρόνων ιστορίας του. Σε έναν Άρη πρωταγωνιστή με κύπελλα και πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα. Πιστεύουμε σε αυτό και κρατώντας ψηλά την σημαία της Αρειαναρας μας γιορτάζουμε!

Το ARIS YELLOW CLUB γιορτάζει τον ένα χρόνο λειτουργίας του και σας προσκαλεί σε μια μεγάλη γιορτή, στο party που θα γίνει για τον ένα χρόνο στα γραφεία μας την Παρασκευή 4/12/2015 και ώρα 21:00 για να περάσουμε ένα υπέροχο κιτρινόμαυρο βράδυ!

Επίσημοι προσκεκλημένοι της κιτρινόμαυρης βραδιάς το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη, η Κ.Α.Ε. Άρης, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, το ΤΑΠ Άρης, το Yellow Radio και τα αδέλφια μας από όλους τους συνδέσμους της Αρειαναρας!

Υ.Γ. Τα Happening είναι δεδομένο ότι θα γίνουν για αυτό δεν τα αναφέρουμε… Δεν είμαστε καλά, δεν έχουμε μυαλό, είμαστε άρρωστοι με τον Άρη τον Θεό….!!!! Την Παρασκευή 4/12/2015 κιτρινίζουμε την ανατολική πλευρά της πόλης του θεού!!!

ARIS YELLOW CLUB».

 

To Top